Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SAD-A

Misteriozna smrt: Žena pronađena u policijskom kombiju, snimke pokazuju da je ušla 12 dana ranije

Christina Nance
Screenshot/youtube
19.10.2021.
u 10:38

Policijska uprava Huntsville pod povećalom je javnosti i obitelji preminule žene jer postavlja se pitanje kako je i zašto ona ostala neprimijećena unutar službenog vozila

Vlasti u Alabami suočavaju se s pitanjima vezanima uz otkriće ženskog tijela u stražnjem dijelu rijetko korištenog policijskog kombija. 

Policajac je 7. listopada otkrio tijelo Christine Nance u kombiju na parkiralištu, rekao je zamjenik načelnika policije Huntsvillea DeWayne McCarver te dodao kako je policijski službenik prvo primijetio cipele pored kombija, a zatim pogledao unutra. 

Obitelj preminule žene prijavila je njezin nestanak 2. listopada, a smatra se kako je ona u kombiju bila čak 12 dana. Istražitelji su pregledavali snimke nadzornih kamera te vidjeli kako je Nance sama ušla u kombi 25. rujna. Prije toga, desetak je minuta hodala parkiralištem i sjela na jedan od policijskih automobila. Primijećeno je kako je Nance posljednji put otvorila prozore 28. rujna, no navodi se kako nije dozivala pomoć, piše CNN.

- Nitko nije mogao shvatiti da je u tom kombiju - rekao je McCarver te naveo kako je parkiralište inače vrlo prometno. Kombi u kojem je bila kupljen je 1995. godine za prijevoz zatvorenika. Početkom 2000. prenamijenjen je za prijevoz dokaza, no nije se koristio od ožujka

Policijska uprava Huntsville pod povećalom je javnosti i obitelji preminule žene jer postavlja se pitanje kako je i zašto ona ostala neprimijećena unutar službenog vozila 12 dana. McCarver kaže kako je policija od početka slučaj tretirala kao kriminalističku istragu te kako je obitelj preminule u početku davala pogrešan datum kada su zadnju put vidjeli Christine Nance.

Whitney Nance, sestra preminule, kaže da video nadzorne kamere nije bio dovoljno jasan da može dokazati da je riječ o Christine. 

- Bilo je jako potresno što nismo dobili pojašnjenje koje nam je zaista potrebno, koje želimo - rekla je. 

Odvjetnik za građanska prava Ben Crump, koji je zastupao obitelji Georgea Floyda i Breonne Taylor, objavio je 13. listopada priopćenje u kojem je najavio da će zastupati obitelj Nance.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije