Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikodušni pjevač

Mišo Kovač splitskom KBC-u donirao defibrilator vrijedan 100.000 kuna

Mišo Kovač
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
21.12.2018.
u 14:36

Bolnicama treba pomagati i to ne samo od ovog koncerta nego od svih koncerata koji se održavaju u Hrvatskoj – poručio je Mišo

Defibrilator, donaciju Miše Kovača uoči koncerta u Spaladium areni u subotu "Samo nas nebo rastaviti može" uručen je u petak splitskom KBC-u. Legendarni Mišo je zapeo u prometu pa nije bio na uručenju, ali je poručio kako je sretan što će pomoći splitskom KBC-u.

– Bolnicama treba pomagati i to ne samo od ovog koncerta nego od svih koncerata koji se održavaju u Hrvatskoj – poručio je Mišo.

Predstojnica Klinike za unutarnje bolesti KBC-a Split, dr. Daniela Marasović Krstulović, iznijela je podatak kako dnevno prime 80-100 bolesnika od kojih je polovica sa srčanim poteškoćama.

– Mišo Kovač, čovjek velikog srca, ovim defibrilatorom spašavat će srca drugih ljudi – poručila je Marasović Krstulović i otkrila kako na odjelu ovaj uređaj, čija je vrijednost oko 100.000 kuna, sestre i tehničari već zovu "Mišo".

Ravnatelj bolnice dr. Julijo Meštrović rekao je kako su uređaji te vrste koje bolnica posjeduje već zastarjeli i zahvalio je Miši na donaciji, čemu se pridružio gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji će u subotu na Mišin koncert.

– Najdraža mi je pjesma Poljubi zemlju – otkrio je Krstulović Opara. Danko Stefanović u ime organizatora koncerta RTL Music kaže da se karte prodaju odlično, ali ih je još uvijek ostalo u prodaji.

– Mišo je uzbuđen pored koncert. Uvijek mu je zadovoljstvo nastupiti u Splitu! – rekao je Stefanović.

>> Kobni završetak policijske potjere

 

Komentara 11

PA
pakpapir
15:20 21.12.2018.

Da si samo ovo u životu napravio dovoljno je da te smatraju velikim!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:06 21.12.2018.

Ja bi uvela dodatni porez na pevaljke... em beru lovu em truju mladež i naravno da bi platili jer vole oni ustaške kune samo im teško priznat 🤣

SV
svakogdana
15:34 21.12.2018.

ostalo mu od hdz-va crnog fonda pa mu bilo neugodno odapet sa novcem nepoznata porijekla.više bi učinio da je odbio lopova sanadera nego da donira milijarde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije