Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić obećao

Za sanitetska vozila 55 automatskih defibrilatora

Milan Bandić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
25.08.2018.
u 08:40

Bandić je rekao da će kip Franje Tuđmana “biti najveći, najljepši i najiluminiraniji spomenik prvom predsjedniku u Hrvatskoj”.

Mi u Zagrebu uvijek nastojimo postići nadstandarde, a kada su ljudski životi u pitanju, onda nije bitna cijena – rekao je jučer gradonačelnik Milan Bandić koji je, u društvu ravnateljice Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Silvije Hunyadi-Antičević i pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslava Jeleča obznanio dao će se nabaviti 55 automatskih defibrilatora za vozila sanitetskog prijevoza.

Nakon te konferencije u Heinzelovoj, Bandić se uputio na livadu pokraj Nacionalne i sveučilišne knjižnice te ondje rekao da će kip Franje Tuđmana “biti najveći, najljepši i najiluminiraniji spomenik prvom predsjedniku u Hrvatskoj”, a na svoju će poziciju uz fontane doći do obljetnice Tuđmanove smrti, 10. prosinca.

Komentara 15

AN
ANTIFA
09:04 25.08.2018.

Za 20 godina vlasti u Zagrebu sagradoo 3 fontane i 2 spomenika. To je prava istina o Bandićevom "delanju" nije napravljeno apsolutno ništa. Niti jedna jedina strateška stvar u Zagrebu nije riješena. Ajmo redom: 1. Stadion, 2. Žičara, 3. Metro, 4. Spalionica otpada, 5. Jezero Sljeme, 6. Javni prijevoz, ......nula bodova!! Prazne priče o delanju!!

AE
Aedes2017
11:13 25.08.2018.

Kurbla on svoju mečku..za svaki slučaj , svako jutro od kad je rodjak kod Gospe !

VI
Vito
14:10 25.08.2018.

Vlaškouličanec: 4. Spalionica otpada ::: Krivo - spalionica je riješena, svake godine njegov pajdaš u svom privatnom dvorištu na zapadu Zagreba spali višak skupljenog i razvrstanog otpada. __ I nema konkurencije, a nije monopolist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije