Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevario ga izgled

Mislio da je spasio napušteno štene, iznenadio se kada je otkrio koga je donio kući

lisica
Foto: Twitter
1/2
19.05.2022.
u 10:02

Iako je većina komentirala slatko mladunče, samo su dobri poznavatelji životinja primijetili da nije riječ o psu

Vozeći se japanskom autocestom ''National Route 275'', jedan je muškarac uz cestu ugledao napušteno štene pa je odlučio zaustaviti se i pobrinuti se za njega.

Štene je nazvao Luna, a preko društvenih mreža tražio je vlasnike.

No kada je fotografije Lune objavio na svojem Twitter profilu @marcy_com, otkrio je da uopće nije riječ o psu.

Iako je većina komentirala slatko mladunče, samo su dobri poznavatelji životinja primijetili da nije riječ o psu. A sumnje im je potvrdio video u kojem je Luna ''lajala''.

Iako su mnogi nagađali da je riječ o životinjskoj vrsti tanuki, odnosno rakunskom psu, veterinar je utvrdio kako je to mladunče lisice.

Budući da je u Japanu zabranjeno imati lisice za kućne ljubimce jer su prijenosnici opasnih parazita, muškarac je pronašao savršeno mjesto za mladunče. U Gradu Kitami pronašao je farmu za lisice u kojoj će malena Luna živjeti budući da je nisu mogli pustiti u divljinu jer se s dva mjeseca starosti ne može sama brinuti o sebi, a majku je, očito, izgubila.

Članak je izvorno objavljen u svibnju 2020. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
10:54 19.05.2022.

slona je donio? šta? ne da mi se čitat tekst...

ZS
zspanco
15:55 19.05.2022.

Pa to samo idiot može misliti da je pas. Na prvu se vidi da je riječ o lisici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije