Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon odluke
Povratak na članak

Cerar: Slovenska vojska za sada ostaje na Svetoj Geri

"S Hrvatskom je potrebno postići sporazum o tome kako će se i kada svatko povući na svoj teritorij, a smatram da se u tom pogledu granična crta mora tretirati kao jedna cjelina", naglasio je slovenski premijer

Komentari 48

DU
Deleted user
20:17 01.07.2017.

Kako vele Zagorci, Jadranka Kosor vam je bila "birtija posljednje šanse" - nema više nikog u hrv. politici koji bi stavio glavu na panj nekog dogovaranja sa SLO na bilo kojoj platformi razgraničavanja osim ICJ (Međunarodni sud pravde), a i sama ad hoc arbitraža kao metoda rješavanja međudrž. sporova je izgubila magičnu moć nakon toga što je SLO otkrila kako je lako podmititi i preobrnuti navodno neovisne suce na svoju stranu. O tome tek slijedi val napisa u stručnim krugovima! Cijela hrv. javnost je senzibilizirana i možete zaboraviti na bilo kakve terit. primisli poznate pod skupnom imenicom "južne sanje"...

VL
CR
crocro
21:56 01.07.2017.

Neće micati vosjku sa Svete Gere. Zašto? Zato što će pokušati prevariti našega premijera obećanjem da će Svetu Geru predati u skladu s provedbom implementacije arbitražne presude. Ako Hrvatska prihvati povrat Svete Gere u sklopu implementacije arbitražne presude, pada u zamku priznanja arbitražne odluke. Dakle, slovenci se moraju sami povući sa Svete Gere ako jednostrano žele provesti odluke arbitražnog suda. Ali oni to neće napraviti jer će i Sveta Gera biti plazište daljnjih ucjena slovenaca. Izvršili su tešku prijevaru na štetu Hrvatske i još se usuđuju slati prosvjedne note. A mi bi trebali pokorno slušati upute iz EU dok su oni kao "mineri" arbitražnog procesa pod "protektoratom" i k tome potapšani po ramenu.

VL
DU
Deleted user
20:44 01.07.2017.

bice tu jos svasta,dogovora i pregovora ispod vode,pritiska berlinske babe i briselskih prljavaca itd itd. kratkorocno,volio bi da vlada objavi u medijima slovensku notu bez rezbarenja. Hrvatski narod oma pravo,dapace,mora znati kakve nedace slijede,jer,Slovenci su velemajstori u blokadama i prljavim poslovima

VL
PE
peugeot
20:36 01.07.2017.

Slovenacki "sistem ucjena" mogao je jos paliti dok nismo usli u EU. Sad toga vise nema! Finito, Zlovenci!

VL
DD
ddh
22:33 01.07.2017.

Pa kaj je netko mislil, da ce se Kranjci dobrovoljno povuci s Svete Gere? Tko je vidio ikada jendog lopova, da se dobrovoljno povukao? Nitko i nikada. Lopove treba otjerati s Hrvatskog teritorija tako, kako se lopovi uvijek protjeruju, a to je s bicem. Jer lopovi, a Janezi su lopovi, razumiju samo taj govor bica i batine. Jedno u javnosti pricaju, drugo govore izmedju sebe, a trece rade. Lopov ostaje lopov, a to je isto kao da je netko rekao "Janez ostaje Janez".

VL
MA
matan91
21:33 01.07.2017.

sad samo svi trebamo na Jadranu prijavljivati Slovenske vlasnike objekata za odmor raznim inspekcijama i policiji za raznorazne prekšaje i postić ćemo cilj odmah!

VL
DU
Deleted user
20:20 01.07.2017.

Gospon Cerar, pa neće kokoš sokola izleći....

VL
DU
Deleted user
21:19 01.07.2017.

....haha ....samo čekam kad će neko od hr.političara ponovo izjaviti kako su ovi prijatelji hrvatske.

VL
PE
peugeot
20:39 01.07.2017.

slovencna2 : bumo posjetil slovenacke vikendice na jadranskoj obali ako zatreba. Ucjena na - ucjenu. Pa da vidimo!

VL
Avatar deLusion
deLusion
08:48 02.07.2017.

Gospodine Cerar imam vrlo jednostavno, ali ujedno i vrlo složeno pitanje za Vas. Što ćete poduzeti ukoliko se na sv. Geri okupi više stotina građana Republike Hrvatske na miroljubivom prosvjednom skupu kojim se traži trenutni odlazak slovenske vojske s područja Republike Hrvatske koji je ta slovenska vojska okupirala, a koji bi se mogao odužiti do dugo u noć, pa i nastaviti slijedećeg dana, pa i slijedeće noći, pa još nekoliko dana i noći? Mogli bi nastati veliki problemi, a u središtu tih problema našli bi se slovenski vojnici na hrvatskoj zemlji gospodine Cerar.

VL
ER
Erazmo
04:37 02.07.2017.

Super za nas.Slovenci ne pokazuju minimum dobre volje i nece se povuci sa Svete Gere.Ovo je "jak impuls" za nas da im ne dozvolimo da "upravljaju morem"!

VL
DH
dalibor.hren
06:03 02.07.2017.

Tu je netko lud: po Cerarovom bi na kopnu vrijedila jedna, a na moru druga pravila!? Nadam se da Hrvatska neće opet odnijeti gaće na štapu!

VL
SD
sdpesticid
06:36 02.07.2017.

slovenija ovim postupkom oko sv. gere priznaje kako je arbitraža ništavna. prva runda je završena neriješeno s tim da slovenija ima dva žuta kartona..

VL
EL
EldersRealm
08:47 02.07.2017.

Svaki mjesec treba slati fakturu Sloveniji za iznajmljivanje Sv. Gere. To je trebalo napraviti od prvog dana kad su instalirali spijunsku opremu tamo.

VL
PA
Patrizzia
08:06 02.07.2017.

Hrvatsku vojsku treba instalirati u piranskom zaljevu , kao što slovenci seru po Sv. Geri !

VL
DU
Deleted user
22:43 01.07.2017.

plenković se možda pravi mutav mogli bi slovenci završiti ko i mostovci plenki zapovijeda vojska u piranski zaljev ko jebe nacističku babu ima ona pune ruke posla sa teroristima dragim izbjeglicama

VL
TB
taras.buljba
06:08 02.07.2017.

Ozbiljne zemlje bi vec imale vojsku tamo gdje je njena granica,a bananica drzava kao mi nesto zmrljaju trljaju vec su oni to dali samo nesmiju priznati odma njima je bitno da mogu krasti od vlastitog naroda.Zemljo otvori se pa me progutaj tesko je ovo gledati i podnijeti.Zlo je trebalo biti istjerano sa Gere ptije 20 god i to ekspresno pa im nebi palo napamet traziti ista od Hrvatske.

VL
LA
Laufer
09:02 02.07.2017.

Daj Bože da se Slovenci drže modela "ne povlačimo se dok..." jer rade veeeeliku grešku. Samo pokazuju urbi et orbi da ni oni ne poštuju arbitražu.

VL
KI
kizz1
11:24 02.07.2017.

zlovenci ....

VL
LU
Lujo123
08:54 02.07.2017.

Da su u RH na vlasti Hrvati, a ne izdajice i uvlakaći to kaj vi zovete "slovenska vojska" već odavno ne bi bilo na Svetoj Geri! Ali i srbi su igrali igre poput vas kekeca i vi ćete proći koo srbi! Doći će i u RH na vlast Hrvati!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.