Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB INTERESA
Povratak na članak

Evo kako saborski zastupnici komentiraju odluku Povjerenstva

Mostov Miro Bulj kaže da bi, da je prije 15 godina postojala stranka kao Most, Hrvatska danas bila najbogatija država u Europskoj uniji jer Most je pokazao kako se štite nacionalni interesi

Komentari 50

MA
Marko1337
15:57 15.06.2016.

TKO NORMALAN JE OČEKIVAO DRUGAČIJU ODLUKU povjerenstva ? Hajka partije, UDBA-e, partijskih medija prevršila je svaku mjeru. Što bi se dogodilo drugarici orešković i njezinim drugovima, da su donjeli drugačiju odluku ? Partija bi im oderala kožu .

VL
AM
AMD------------------------
15:59 15.06.2016.

milinovic je svoje dane sam izbrojio.

VL
PO
Polikarp
16:20 15.06.2016.

Nije na odmet spomenuti tko je imenovao sastav Povjerenstva za sukob interesa. Imenovala ih je bivša saborska većina, bez usuglašavanja s opozicijom, a koja je nezadovoljna odbila glasati i izašla iz dvorane. Ta cinjenica naravno nikako nema utjecaja jer poštenaa sdpova većina je u povjerenstvo sigurno imenovala neovisne i ideološki neutralne stručnjake. Ipak smo mi moralna i transparentna zemlja u kojoj institucije besprijekorno rade svoj posao!

VL
LI
Livi
16:04 15.06.2016.

Zamislimo se, bez da branim Karamarka - zbog drugih razloga - ali donijeti takvu nejasnu odluku uz obrazlozenje da je kao prvi podpredsjednik Vlade s nikakvim ovlastima, proglasen "krivim" samo sto je iznio svoje misljenje o sporu Ine i MOL-a, je tim skandaloznija, sto je njegovo osobno misljenje moglo utjecati na pravorijek. Pitat se treba, tko ce dogovarati kazneno i za stetu ako MOL dobije spor i tko ce podnijeti novcane troskove?

VL
Avatar MK
MK
16:24 15.06.2016.

..."stranka kao Most"? ...sada sam malo zbunjen - zanci je "Most stranka" kaze Bulj.

VL
DE
dernek
16:11 15.06.2016.

Koliko se moglo procitati u odluci ili barem onom sto je napisano za karamarka on je bio u sukobu interesa samo radi svoji stavova na nekom vijecu i kakav je to sukob interesa ma nije ni cudo sto je nekad neko davno reko da smo banana drzava ali polako i arbitraza ce pokazati da su karamarkovi stavovi bili pravi pa cemo onda vidjeti ko je u sukobu interesa.

VL
KO
kompakt
16:19 15.06.2016.

Dokle će nam razni tahirovići pametovat .

VL
ST
stefj
16:16 15.06.2016.

Ovo je za sada jedinstvena odluka ovog vijeća i možda je to napokon neka prekretnica u politici. Mada, ako će ovakve biti i buduće odluke onda su skoro svi ministri i prethodni i sadašnji u teškom sukobu interesa, s izraženom novčanom koristi... Jer kako drugačije onda tretirati Vrdoljakovu suprugu, Milanovićevu suprugu, Sanaderovu suprugu, Milanovićevog brata, Mesićevu kćer, Račanovih 5 žena i sina, itd? Kako onda tretirati sve državne službenike?... Sad će krenuti dvostruka mjerila, više nego ikada. Pa već u ovoj vladi imamo npr. Orepića i Šprlju koji nisu u sukobu preko supruge, već direktno, itd... Na žalost, mislim da će sve stati na Karamarku, a ovo ostalo će se sve pomesti pod stol.

VL
SK
servus.krajna19@gmail.com
16:33 15.06.2016.

Da ponovim: po povjerenstvu afera Konzultantica ne postoji i Karamarko nije bio u sukobu interesa.Kod Konzultantice NEMA sukoba interesa - to je odluka povjerenstva za one koji znaju čitati. Ali zbog pritiska javnosti izmislili su mu 'sukob interesa' zato jer je na sastanku s Mostom izrazio stav da bi RH u sporu s Molom trebala koristiti pregovore umjesto arbitraže. Dakle, nikakvu spornu službenu odluku kao dužnosnik nije donio, nije bio u nikakvom sukobu interesa kod Konzultantice, ali svejedno je KRIV - zbog stava.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
16:08 15.06.2016.

kad ce to povjerenstvo ispitat Mesica,Loncara,Manulica,Gregurica i co...bas me zanima..

VL
PO
Polikarp
16:23 15.06.2016.

Odluka je donesena 3:2. Prevaga je bila Dalija Orešković. U čemu je problem? Politička pristranost Dalije Orešković, koja je bila jednostrani izbor SDP-a i ostalih kukurikavaca?

VL
MA
Marko1337
15:59 15.06.2016.

bulj koliko % si sada povećao svoju inalidnost ? bulj pošto si dobio stan i pošto si ga prodao ? bulj koliko para si izvukao za lažnu invalidnost ? bulj kada ćeš postati čovjek ?

VL
IV
ivicasbgr
19:08 15.06.2016.

Slika govori više od riječi:pogledajte kako Miro Bulj na Sinjskoj alci nosi štit i koplje Kotromatoviću,već onda je bio njegov potrčko.

VL
HH
hrvoje.horvat.1970
16:33 15.06.2016.

Koji prostor u tekstu ostavljen za Tahirevićeve misli 21. stoljeća, a Miro Bulj ne vidi razlog da Vlada ne radi dalje. Da i nastavi, što bi trebali čekati slijedeće nakon konstanog zurenja u HDZ-ov tanjur? Za mjesec i pol opet Vlada bi opet bila talac nečega što će Bulj i Kovačić pročitati na plotu na putu do Sabora. Tako da je SDP našao recept, samo pošalješ dvojicu antifa da nešto načvrljaju uz put kuda šeće ovaj Mostov dvojac i evo ti krize vlasti dok si reko ekser. Mostovci, smoriste više i vašu rodbinu, a kamoli ovu državu.

VL
Avatar kravata
kravata
20:30 15.06.2016.

Bulj je bacio bumerang a od radosti obijesila mu se brada a uskoro ce mu se obijesit nos ja zagorskom puranu.

VL
MI
mirrro
18:59 15.06.2016.

kad se bulj tako zalaže za državu zašto se zataškava grizli i pojedini ministri iz mosta hajde bulj pokreni opoziv za neke svoje u saboru onda cu vjerovati da se boriš za drzavu

VL
NI
Nik123
16:11 15.06.2016.

Cosic komentira Oreskovicev los engleski... Pa ti covjece nemas pojma o nicemu

VL
TY
Typo
19:02 15.06.2016.

HDZ nije neko cvijeće, ali MOST na čelu sa Ppetrovom, Buljom i ostalima samo je dokazao svoje pravo lice; mućko jaje SDP u Domoljubnoj koaliciji. I kralj Zvonimir je rekao u trenucima svoje smrti; I kralj, ležeći u krvi, izranjen,, u velikim bolovima, prokleo je hrvatski narod rekavši: 'Dabogda više nikad ne imali kralja svoje krvi!' Hrvati su sami sebi najveći neprijatelji.

VL
RP
rpzagreb
20:56 15.06.2016.

Nakić, Milinović i Mišić su toliko intelektualno potrudili i namučili u davanju svojih izjava da će vjerojatno otići dva mjeseca na godišnji odmor. Icrpljeni od silnog napora u davanju jedne od mnoštva njihovih maloumnih izjava. Pravi narodni zastupnici !!!

VL
DU
Deleted user
18:24 15.06.2016.

ne znam detalje da bih sudio ali je činjenica da je karamarko u posljednjih pet godina bio izvrgnut nevjerojatnom medijsko-političkom linču.bio je kriv i nepopularan i za vrijeme sna.nešto se bojim da povjerenstvo odlučuje selektivno inače kako objasniti da jee malo tko od bezbrojnih eurskih milijunaša uopće došao pod lupu.neka mi bog oprosti ako griješim ali kada vidim tko napada karamarka sve više mislim da je radio dobar posao.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.