Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predala se

Mirnesa S. nalazi se u zatvoru, žena koja je navikla na luksuz morat će se naviknuti na malu ćeliju

Foto: Polizei Stuttgart
1/6
25.01.2023.
u 08:45

Za sada nije još poznato je li Mirnesa S. priznala pljačku koja joj se stavlja na teret. "Mirnesa ima njemačko državljanstvo, a kada je uhićena, ponašala se pribrano", rekli su iz policije

Mirnesa S. u pritvoru je u ženskom zatvoru Schwäbisch Gmünd nakon što se u ponedjeljak predala policiji u zračnoj luci u Stuttgartu. Žena koja je iz tvrtke u kojoj je radila ukrala više od milijun eura tako će se morati priviknuti na malenu ćeliju i vodu, iako je navikla na luksuz i šampanjac. No u ženskom se zatvoru ne ispunjavaju želje, pišu njemački mediji nakon uhićenja. Državno tužiteljstvo u Stuttgartu uskoro će optužiti Mirnesu jer je ukrala novac iz tvrtke za prijevoz u kojoj je radila.

Potraga za njom trajala je od listopada prošle godine, a navodno se skrivala u Crnoj Gori. No izgleda da joj se život u bijegu nije svidio jer je njemačkoj policiji preko odvjetnika poručila da će se predati, nakon čega je u ponedjeljak doputovala u Stuttgart gdje ju je u zračnoj luci čekala policija. Umjesto žene s prepoznatljivom plavom kosom i izraženom šminkom u Stuttgart je stigla brineta, gotovo bez šminke na licu, piše Fenix-magazin.

Za sada nije još poznato je li Mirnesa priznala pljačku koja joj se stavlja na teret. "Mirnesa ima njemačko državljanstvo, a kada je uhićena, ponašala se pribrano", rekli su iz policije. Nije jasno kada će biti optužena. Slučaj istražuju kriminalistička policija i Državno odvjetništvo u Stuttgartu, a još uvijek nije otkriveno gdje se nalazi novac. 

Mirnesa je u međuvremenu postala poznata širokoj javnosti te je, čini se po komentarima na društvenim mrežama, dobila i značajan broj poklonika. Mnogi pišu kako su se nadali da je ona već u nekim toplijim krajevima gdje promatra potragu koja se vodi za njom i razočarani su činjenicom da se predala. Sada joj preostaje da presudu čeka u zatvorskoj ćeliji od deset četvornih metara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije