Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrenuli stranicu

Mirna Krajina-Andričević nova predsjednica vinkovačkog HNS-a

štand, hns
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.12.2013.
u 15:56

Odlučila je tako većina od 105 članova nazočnih na Izbornoj skupštini održanoj u Vinkovcima.

Liječnica kardiolog Mirna Krajina-Andričević u sljedeće četiri godine vodit će podružnicu Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata Vinkovci. Odlučila je tako većina od 105 članova nazočnih na Izbornoj skupštini održanoj u Vinkovcima.

- Izborom ovih ljudi okrećemo novu stranicu u radu HNS-a u našem gradu. Postati relevantan čimbenik na lokalnoj političkoj sceni i profilirati se među sugrađanima kao prepoznatljiva opcija centra, glavni su ciljevi kojima će težiti novi vinkovački HNS. To ćemo postići proaktivnim djelovanjem i kontinuiranim radom u kojem očekujem potporu svih članova vinkovačkog HNS-a- rekla je Mirna Krajina-Andričević, zahvalivši na ukazanom povjerenju.

Iako vinkovačkom HNS-u trenutne okolnosti ne idu na ruku jer ne participira u kreiranju i donošenju odluka na gradskoj razini, naglašena je potreba snažne afirmacije stranke u svim segmentima života grada. S tim u svezi nova je predsjednica najavila formiranje Interesnih odbora čiji će stručni timovi kreirati prijedloge za rješavanje problema od gospodarstva, komunalne infrastrukture, zdravstva i socijalne skrbi, obrazovanja, poljoprivrede do kulture i sporta.

>>HNS: Do kraja mandata nema novih poreza, ni na nekretnine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije