Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezaposlen

Mirko Miočić: Primam 1000, a iako štedim, za život trebam 4000 kuna

MIRKO MIOCIC
Arhiva VL
12.10.2010.
u 22:00

“Džoker zovi” više od godinu nije dočekao svog džokera – poziv ili sa Zavoda za zapošljavanje u Zadru ili poslodavca koji bi mu ponudio posao.

“Džoker zovi” više od godinu nije dočekao svog džokera – poziv ili sa Zavoda za zapošljavanje u Zadru ili poslodavca koji bi mu ponudio posao, a koji ne bi značio preseljenje iz Rtine pokraj Zadra.

Priču o sporazumnom raskidu ugovora jedne riječke izdavačke tvrtke zbog recesije s najpoznatijim hrvatskim kvizomanom Mirkom Miočićem objavili smo točno prije godinu dana i od tada se nije promijenilo gotovo ništa, osim što je ušteđevina Mirka Miočića sve manja i manja...

– Jednostavno nema posla. I moja je branša, a to su poslovi u izdavaštvu i carinskom posredovanju, u krizi – kaže M. Miočić koji će još samo dva mjeseca dobivati naknadu od oko 1000 kuna sa Zavoda za zapošljavanje u Zadru.

– Za hranu, režije, telefon, osiguranje za automobil... na mjesec potrošim oko 4000 kuna i unatoč štednji, nisam uspio manje trošiti. Na sreću, nešto sam uštedio od kvizova, ali se topi. Kriza je, ali se, kao i drugi, nadam poslu – rekao nam je M. Miočić.

Komentara 39

RI
ribarpalunko
23:07 12.10.2010.

E, moj Mirko!

PR
pravaistina88
23:09 12.10.2010.

Pa logično. Ko bi u ovoj zemlji samom sebi doveo ultimativnu konkurenciju.

AN
ana
23:55 12.10.2010.

Koja je svrha ovog članka? Jel\' treba skupljati priloge? Zaboravili ste, Večernjakovci, napisati broj žiro računa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije