Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miloševićeva supruga

Mira Marković: Priče o iznesenim milijardama u Rusiju su besmislice

mira marković
Foto: screenshot/youtube
30.10.2014.
u 09:46

Rekla je i da je u Moskvu stigla s "prtljagom u kojemu su bila tri para naočara, dvije suknje, dva džempera i jedno pakovanje aspirina" tvrdeći kako govori istinu " tko hoće vjerovati neka vjeruje, tko neće - ne mora"

Mira Marković, supruga Slobodana Miloševića za koju mnogi tvrde da je upravljala suprugom i imala presudan utjecaj na njega te da je osobno ustrajala na nekim od političkih ubojstava, poput onoga kada je ubijen Ivan Stambolić, opovrgla je iz Moskve gdje se sa sinom Markom skriva od srpskog pravosuđa, da Miloševići posjeduju bilo kakvu imovinu izvan Srbije. To je rekla beogradskim Večernjim novostima nakon što je obznanjeno kako je Europska unija odmrzla imovinu Slobodana Miloševića.

- U Požarevcu imamo kuću koju smo voljeli i koju volimo. U njenom dvorištu počiva Slobodan. U Beogradu imamo kuću od čije rente smo se dijelom izdržavali, a tu kuću danas ne možemo ni izdati, ni da prodati. To je jedina naša imovina - tvrdi Mira Marković dodajući kako su priče o milijardama koje je njena obitelj iznijela u Rusiju "besmislice". Večernjim novostima je rekla kako u Moskvi živi "od mirovine od 58.000 dinara (oko 500 eura).

- Slobodan je jedini predsjednik države, valjda u svijetu, koji nije imao pravo na svoju mirovinu. Priče da smo sve što smo mogli iznijeli iz Srbije, na račune raznih banaka, su najobičnije projekcije onih koji bi, da su na našem mjestu bili, živjeli u izobilju - povjerila se Mira Marković dodajući kako je u Moskvu stigla s "prtljagom u kojemu su bila tri para naočara, dvije suknje, dva džempera i jedno pakovanje aspirina" tvrdeći kako govori istinu " tko hoće vjerovati neka vjeruje, tko neće - ne mora". 

>> Obitelj Slobodana Miloševića u Rusiju iz Srbije iznijela milijarde dolara?

Komentara 1

RA
ranko75
15:20 30.10.2014.

Titovim nasljednicima nisu dali nista da naslijede, a mogao je taj isti Milosevic da je htio.Ja ni jednom predsjedniku u Srbiji ne bih dao nikakva prava iz duznosti, ako nije rijesio pitanje ostavstine Tita i njegovih nasljednika,pa neka misle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije