Naslovnica Vijesti Hrvatska

Postignut dogovor između Ministarstva zdravstva i sindikata, potpisan Kolektivni ugovor

Postignut je dogovor da se novi Kolektivni ugovor potpiše na vrijeme od 12 mjeseci
05. ožujka 2018. u 13:04 1 komentara 452 prikaza
Milan Kujundžić
Foto: Petar Glebov/Pixsell

Pregovarački odbori Vlade RH i Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara te Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske usuglasili su tekst novog Kolektivnog ugovora za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja, priopćili su iz Ministarstva zdravstva.

stetoskop Kolektivno pregovaranje Liječnici prijete: Nećemo više raditi prekovremeno

Postignut je dogovor da se novi Kolektivni ugovor potpiše na vrijeme od 12 mjeseci. Razina materijalnih i ostalih prava ostaje na razini dosadašnjeg Kolektivnog ugovora. Ministar zdravstva Milan Kujundžić i  predsjednici dvaju reprezentativnih sindikata gđa Branka Grgurić i g. Stjepan Topolnjak danas su u ime svoga članstva parafirali tekst usuglašenog Kolektivnog ugovora. Nakon parafiranja tekst Ugovora bit će upućen Vladi Republike Hrvatske u proceduru prihvaćanja. Predstojeći period od 12 mjeseci ostavlja dovoljno vremena da se iznađe rješenje za uključivanje liječnika u pregovore o budućem Kolektivnom ugovoru.

rak dojke Revidiraju podatke Pogrešno vodili evidenciju: Umirale s rakom, a ne od njega Svečana proslava Klinike Svjetlost VELIKI JUBILEJ KLINIKE SVJETLOST Najveća oftalmološka klinika u regiji proslavila dva desetljeća uspješnoga rada Milan Kujundžić podignuta optužnica Prijetio ministru Kujundžiću preko Facebooka: Slušaj me, ubit ću te ko zeca
Predsjednik Uprave Tele 2 Hrvatska, Viktor Pavlinić
BIZNIS AKADEMIJA
Čak 99% sudionika preporučilo bi radionice Biznis akademije drugima!

A1 izdvaja za Vas