Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sredstva iz fonda
Povratak na članak

Ministarstvo se oglasilo oko darova koji su podijeljeni u privatnom vrtiću

Jedna pozitivna gesta Ministarstva i pokušaj da se sredstva namijenjena isključivo promociji ovih programa iskoriste tamo gdje je to najpotrebnije, u konačnici je pogrešno dovela do negativnog publiciteta i pretenciozne tvrdnje, stoji u priopćenju.

Komentari 107

DU
Deleted user
14:25 07.12.2017.

naivna ministrica se upecala na udbaški lepak.udbašija najprije namontira paketiće te obavjesti levo istražno novinarstvo da pripreme čeku.nakon ovoga i srpskih čokoladica političari bi trebali biti oprezniji.

VL
DU
Deleted user
13:47 07.12.2017.

Zbog čega je Caritas i danas shvaćen kao gotovo jedina ustanova koja o nekome brine. Od davnina su djecu koja nisu bila željena ostavljali pred crkvama, samostanima karitativnim prostorima jer se znalo da će im netko pomoći. Šta su udruge BaBe, Roda i još mnoge druge ovih dana napravi da potrebitoj djeci uljepšaju ove blagdanske dane a primaju silnu lovu iz proračuna.

VL
RE
reborn
15:03 07.12.2017.

Sad će NovaTV pokupiti djeci darove iz ruku i reći im "vi to ne zaslužujete!"...

VL
Avatar Cat
Cat
13:01 07.12.2017.

Katolički vrtići nisu vrtići za bogataše a sufinancirani su kao i svi ostali vrtići nevjerskog karaktera. Ukrast ću komentar mobitel20@ jer je pogodio u sridu: Isticanje pojma "privatni vrtic" je prljavo podmetanje. Tako se moze reci za sve Udruge Platformee 112 da su privatne udruge i da ne zasluzuju nikakvu potporu. Katolicki vrtici primaju i mnogo siromasne djece, i u drzavi gdje je privatno i javno izjednaceno po zakonu i Ustavu, zasto bi djeca bila diskriminirana? Posebno zato sto u te vrticu ne idu "djeca bogatasa"!? Ovo je samo kos jedan spin di su mrzitelji katolicanstva uocili prigodu da opet zariju svoje otrovne zubice u tradicijsko tkivo hrvatskog drustva i perfidno napasti "katolicke vrtice" i izvrsiti podli pritisak na vlast da se distanciraju od katolickih ustanova i da ih se ucini manje vrijednima. Zasto "romska i srpska djeca" imaju pravo na dar i paznju, a siromasna djeca iz "privatnih katolickih" vrtica nemaju pravo ?

VL
SJ
staroveski.jasna
13:18 07.12.2017.

Ma znate čitam vaše zlonamjerne komentare, jer se slučajno radi o privtanom katoličkom vrtiću, a što vi mislite cijenjenji drugovi , da u katolički vrtić idu bogata djeca. Ne tamo vam idu djeca čiji roditelji nemogu dobiti državni vrtić, a mnogi rade kod privatnika, gdje plaće baš nekada i često nisu velike, a cijene ovih vrtića nisu kao u državnima gdje se dobivaju potpore grada, ovdje su ekonomske odnosno pune cijene., Roditelji koji nemaju kamo s djecom jednostavno moraju koristiti privatni vrtić i prisiljeni su plaćati punu cijenu.

VL
AR
Armagedon
15:25 07.12.2017.

jadna smo mi nacija, nitko i ništa nam ne valja... samo po svima pljujemo , a birali smo ih i ne damo im niti da rade posao, za svaku glupost ih se proziva..... nismo bolje ni zaslužili......

VL
DU
Deleted user
13:29 07.12.2017.

Glupi narode hrvatski. Treba te nebeska strijela spržiti zbog tvog neviđenog jala i zavisti. Čija su to djeca u tom vrtiću. Naša, sviju nas. Da li je neko dijete tu koje ne spada u kategoriju najpotrebitijih nije bitno. Sva ćeće djeca ovih dana dobiti poklone i to više puta. Dijele se na adventskim događanjima po gradovima, crkvama za Svetog Nikolu, poduzećima. Neka mi netko dostavi podatak o ijednom djetetu koje ove blagdane nije imalo priliku dobiti poklon ili ga neće dobiti ja ću mu ga poslati. Prošle nedjelje se u svim crkvama govorilo o tome da se dovedu sva mala djeca i da će dobiti poklone od Svetog Nikole.

VL
Avatar Ronin
Ronin
12:03 07.12.2017.

Kada je sve po zakonu i transparentno, zašto je ministrica pobjegla na stražnji ulaz?

VL
SA
Saskakempa
11:33 07.12.2017.

Hahaha grnijalno. Tuzno je bilo gledati kako bjeze od kamera pa se skrivaju u sobi i onda posalju casnu da mulja. Al ne treba se cuditi, takav je danas modus operandi. Kakva ministrica za obitelj i mlade takvi i postupci.

VL
Avatar taqa
taqa
11:54 07.12.2017.

Ne možeš prismrditi jaslicama od silnih lopova.

VL
MA
macor
11:55 07.12.2017.

Promociju tog programa mogli ste provesti po skolama u najsiromasnijim djelovima Hrvatske a ne tamo gdje su djeca rvatske ,katolicke , bogataske elite.

VL
MA
max
11:55 07.12.2017.

Haha, sad lažu: vrtić je podijelio vlastite poklone djeci... i to s oznakom Europskog socijalnog fonda :)

VL
PP
plavac plavi
12:03 07.12.2017.

Udbašija dobije odmah ospice, čim se spomene riječ katolik, katolički!! U čemu je problem?? U tom vrtiću nema djece iz siromašnih obitelji???

VL
Avatar strazar
strazar
13:33 07.12.2017.

Sta jesu to opet nasli srpske cokoladice ili ?

VL
DU
Deleted user
20:02 07.12.2017.

Hrvatska srami se kad imaš ovakve medije novinare i oporbu . Sram vas bilo pa otiđite i otmite te darove i svetog Nikolu. Možete li zamisliti kako se osjećaju ta djeca koja su predškolske dobi i jeste li pogazili njihovo dječice srce i razmišljanje. Stoko sramite se;

VL
DU
Deleted user
21:47 07.12.2017.

Jadni ste, ljevičadijo, kada je vaša borba spala na kutiju bombona i naljepnica za djecu u katoličkom vrtiću, nakon iste takve kutije u Nazorovoj. Boli vas ono "katolički". E, pa boljet će vas još stotinama godina!

VL
Avatar taqa
taqa
11:52 07.12.2017.

U vrijeme Božića su najdalje od Boga.

VL
AL
Alkana
12:02 07.12.2017.

Ovi ljevičari umjesto da nešto korisno rade za narod, samo uhode i istražuju ne bi li našli nešto kompromitirajuće za svoje kako oni kažu protivnike. A kad nema ništa, onda nađu novinare koji to "pronađu" i objave.

VL
IC
icocrobih
11:49 07.12.2017.

Jaka nam je ova ministrica, biser za biserom...kako nje tako i hdz-a. Jaca mi je bila Jaca Kosorka kao ministrica obitelji...dva puta razvedena a bila ministrica obitelji.

VL
DU
Deleted user
11:42 07.12.2017.

sramotno hr novinarstvo opet udaraju i djele djecu na vaše i naše neka netko definira potrebito

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.