Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ministar Milinović cijepio stranačku kolegicu

milinović
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.11.2009.
u 16:25

Liječnica mu je pomagala savjetima da mjesto uboda dezinficira alkoholom, ali samouvjereni je ministar kazao: "Sve ja znam".

Na cijepljenju protiv sezonske gripe, koje je za zastupnike danas organizirala liječnica Gordana Štajminger, ministar zdravstva Darko Milinović preuzeo je ulogu medicinske sestre i cijepio sranačku kolegicu Nedjeljku Klarić.

Liječnica mu je pomagala savjetima da mjesto uboda dezinficira alkoholom, ali samouvjereni je ministar kazao: "Sve ja znam". Na cijepljenje je došao i SDP-ov zastupnik Davorko Vidović.

Ministar je htio cijepiti i njega, ali zastupnik je bio brži. Cijepio se prije nego što mu je ministar pristupio s pitanjem: "Zašto me nisi čekao".

- Da si i došao ranije, ne bih ti se dao u ruke - uzvratio mu je Vidović.

Predsjednik i potpredsjednici Sabora, članovi Vlade i svi iz Ureda predsjednika RH cijepili su se čim je cjepivo stiglo, kazala je liječnica, dodajući da su svi stanovnici Gornjeg grada cijepljeni u prvom tjednu.

Komentara 11

M7
m7000
17:29 19.11.2009.

da bogda se sve hdz-ovce cijepile cijepivom za svinjsku gripu , to je jedini nacin da se hrvatska rijesi najveceg zla, hdz je veliko srbski projekt

TH
thevoice
19:01 19.11.2009.

ferdo,procitaj clanak , pise da su se cijepili protiv sezonske gripe,ne svinjske!

DO
doktorica
16:35 19.11.2009.

Bolje to ne komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije