Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisani ugovori

Ministar Maras: Podjela na dvije regije donosi više novca

gordan maras (1)
Foto: Vjeran Žganec Rogulja
1/4
30.08.2012.
u 17:00

Kad bi Hrvatska bila podijeljena na tri regije, Međimurje zbog Zagreba ne bi moglo koristiti novac iz fondova EU

– Podjelom na dvije statističke regije cijela Hrvatska može biti uspješna u privlačenju novca iz fondova Europske unije. Međimurska županija bit će jedan od ključnih dijelova u razvoju gospodarstva u Hrvatskoj – kazao je u Čakovcu ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Kad bi Hrvatska bila podijeljena na tri regije, Međimurje zbog Zagreba ne bi moglo koristiti novac iz fondova EU.

– Bilo bi šteta da se tako nešto dogodi zbog administrativnih prepreka – zaključio je G. Maras.

Ministar i direktorica REDEA-e Sandra Polanec Marinović potpisali su ugovor o provedbi projekta "Poduzetničke potporne institucije" za 2012. godinu, vrijedan 130.000 kuna. Taj će novac razvojna agencija REDEA iskoristiti za promociju programa ministarstva, a dio za privlačenje ulagača. Na području Međimurske županije 50 je korisnika poduzetničkih potpora u vrijednosti šest milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:35 30.08.2012.

evo marasa u seriji kukuriku zvjezdanih staza............

Avatar ukurtapash
ukurtapash
21:42 30.08.2012.

vec su pocele podjele plijena poltronima... to jest, to je tek pred-mito. pravi ulov tek treba kapnuti. sto je ono rekla vesna pusic? BRE TRINAEST MILJARDI JEVRA!11!! hahahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije