Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosje odlazi na Pantovčak

Ministar Malenica predlaže: Odbiti molbe za pomilovanje Perkovića i Mustača

25.05.2022.
u 20:56

U Uredu predsjednika s novih 11 molbi za pomilovanje ukupno će ih biti 285, od kojih je 51 branitelja, bez molbi Preosta i Grdića

Komentara 16

PR
prajdali100
21:18 25.05.2022.

Ministre sada ćemo vidjeti što o tome misle Zoran Milanović i Anto Nobilo.Ustvari,oni će iz taktičkih razloga pričekati mjesec rujan.

Avatar MK3
MK3
22:27 25.05.2022.

Čudi me da Milanović nije tražio da Njemačka pomiluje Perkovića i Mustača pa da pusti Švedsku i Finsku u NATO... O Hrvatima i BiH moramo brinuti - ali sumnjam da je to plodonosno kako to Milanović radi i ispada da je to samo ucijenama moguće - a nije i nesmije biti... Hrvati u BiH uopće nebi bili u toj poziciji da i Milanović nije ohrabrivao strane upravitelje da obespravljuju Hrvate - zato meni djeluje sasvim iritantni...

BR
brodarec
22:32 25.05.2022.

Zločinci perković i mustač osuđeni su samo za jedno ubojstvo, za brojna ih još treba procesuirati i ti zločinci ne smiju doživotno na slobodu. Treba ih zatvoriti u samicu dok ne progovore i o drugim zločincima kao što je bio stipe milanović, manolić, boljkovac i brojni drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?