Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitali mu kolege

Ministar Jakovina po drugi puta postao otac, dobio još jednu kćer

tihomir jakovina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
24.06.2015.
u 11:05

Zbog rođenja kćeri bilo je danas veselo i prije početka sjednice Vlade gdje su ministru kolege srdačno čestitale na prinovi

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i supruga Sandra Petrović Jakovina po drugi su put postali roditelji. Sandra Petrović Jakovina rodila je, naime, curicu.

Prva kćer rodila im se početkom rujna 2013. godine tako da razlika između dvije curice nije niti dvije godine.

Zbog rođenja kćeri bilo je danas veselo i prije početka sjednice Vlade gdje su ministru kolege srdačno čestitali na prinovi.

Zanimljivo je kako je ministaru Ivanu Vrdoljaku supruga Ivana nedavno rodila sina. I oni su, kao i Jakovine, prvo zajedničko dijete dobili u rujnu 2013., a drugo u lipnju 2015.

>> Supruga ministra Ivana Vrdoljaka rodila sina!

Komentara 16

Avatar mili99
mili99
11:50 24.06.2015.

Jakovina ce se na kraju mandata moci pohvalit da jedino dobro sto je napravio u cijelom mandatu jest sto je dijete dobio.

TA
tamanitelj
11:34 24.06.2015.

svašta

DH
dalibor.hren
13:12 24.06.2015.

Vidi kako je Milanka vesela: bit će ića, bit će pića...možda se opet polomi u kadi!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije