Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni na Dinu

Mimohod za policajca Molnara: Izbacite kukolj i budite naš ponos!

'DINO MOLNAR'
Ustupio Sindikat policije Hrvatske
02.02.2013.
u 12:00

Sudionici mimohoda, među kojima su bili i Dinini roditelji, prošli su ulice od Sajmišta do PU međimurske, gdje su zapalili bijele lampaše.

Više od 350 građana okupilo se danas u Čakovcu na mirnom mimohodu gradskim ulicama u čast Dini Molnaru, policijskom službeniku koji je počinio samoubojstvo nakon što je prijavio svoje šefove za kršenje zakona.

Sudionici mimohoda, među kojima su bili i Dinini roditelji, prošli su ulice od Sajmišta do PU međimurske, gdje su zapalili bijele lampaše.

- Želimo da nas policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima putem sredstava javnog priopćavanja informira o događajima i pojavama iz svoga djelokruga koja su vezana uz prijave koje je pokrenuo pokojni policajac Dino Molnar, te o svim okolnostima njegove smrti! Znamo da u PU međimurskoj ima časnih i vrijednih policajaca i nadamo se da će im smrt Dine Molnara dati dodatnu snagu i inspiraciju za poštivanje zakona. Za policiju ne može i ne smije vrijediti narodna izreka da "u svakom žitu ima kukolja". Izbacite kukolj i budite naš ponos! - poručili su organizatori mimohoda iz Facebook grupe "Dino - heroj u borbi protiv kriminala i korupcije" i "Dino ponosni smo na tebe".

Mimohod je prošao dostojanstveno i bez izgreda.

>>Prvo mu pakirali ljubavne, a onda kreditne probleme

Ključne riječi

Komentara 7

KR
krokodil28
09:27 03.02.2013.

Odlaze pošteni policajci,GOSPODINE TKO ĆE OPSTATI. Ministre unutarnjih poslova djelujte dok nije prekasno.

GE
generaly
16:02 02.02.2013.

Svaka čast... Slava mu! I čast svakome poštenom hrvastkom policajcu. Ne dajte se, momci.

ZO
zof
12:19 02.02.2013.

Ne smije se dopustiti da ovaj slučaj ode u zaborav bez prave, poštene i nezavisne istrage. Ono što je napisala Unutarnja kontrola u svom "izvješću" je sprdačina u koju ni oni sami ne vjeruju. Vidi se i po načinu naa koji su ga napisali.. Bilo im je i neugodno toliko lagati koliko su trebali, pa su ga smuljali na brzinu, pobijajući sami sebi svoje tvrdnje. Ja sam iz Splita, ali da sam mogao, došao bi na mimohod. Mislim da je stvarno davno prošlo vrijeme da od svih nas rade budale i kretene. Nismo mi tako glupi kako oni misle o nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije