Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni na Dinu
Povratak na članak

Mimohod za policajca Molnara: Izbacite kukolj i budite naš ponos!

Sudionici mimohoda, među kojima su bili i Dinini roditelji, prošli su ulice od Sajmišta do PU međimurske, gdje su zapalili bijele lampaše.

Komentari 7

GE
generaly
16:02 02.02.2013.

Svaka čast... Slava mu! I čast svakome poštenom hrvastkom policajcu. Ne dajte se, momci.

VL
KR
krokodil28
09:27 03.02.2013.

Odlaze pošteni policajci,GOSPODINE TKO ĆE OPSTATI. Ministre unutarnjih poslova djelujte dok nije prekasno.

VL
JO
joso
13:58 02.02.2013.

Svaka vam čast

VL
SE
sestrićna
13:47 02.02.2013.

žalosno je da oni koji bi trebali štiti pravo i pravednost završavaju kao kriminalci--

VL
TM
tom milles
16:03 02.02.2013.

ARISTARH>>>Između svega toga što ti navodiš ima još sijaset okolnosti o kojima pripadnik temeljne nemora i nesmije ZNATI NIŠTA i to bez obzira na okolnost što je on eventualno napisao neki prekršajni nalog ili bilo što po osnovi svojih ovlastii i to prvanstveno iz razloga jer jer su njegove ovlasti limitirane.Dakle napisao on kaznu ili ne sustav policije pridržava sebi neke diskrecione uzuse ,ajmo tako to jednostavno nazvati a iz razloga da nemoram spominjati nadgradnju sustava gdje pripadnik temeljne policije nema pristupa baš poradi razloga koje sam prije naveo....

VL
DP
dperas
13:43 02.02.2013.

NISAM osobno poznavao Dinu Molnara, tragočno preminulog policajca iz Međimurja. JESAM bio danas na mimohodu u znak podrške na pokojnog Dinu. Bilo je dostojanstveno i mirno. NISAM mogao da ne zapišem par citata o Dini i o cijeloj situaciji. "Velikoo je bilo njegovo poštenje i dosljednost u pravdi." "Bio je čovjek naroda i za narod." "Bio je najpošteniji čovjek kojeg sam poznavao." - susjed "Nadam se da si na mjestu gdje se tvoje poštenje, marljivost i rad cijene." - susjed "Za Policiju NE SMIJE vrijediti: U svakom žitu ima kukolja, pa tako i u Policiji." - g Hajdarović ČINI mi se da je DINO živio primjeran život, baš onako kako nam zapovijeda ISUS.

VL
ZO
zof
12:19 02.02.2013.

Ne smije se dopustiti da ovaj slučaj ode u zaborav bez prave, poštene i nezavisne istrage. Ono što je napisala Unutarnja kontrola u svom "izvješću" je sprdačina u koju ni oni sami ne vjeruju. Vidi se i po načinu naa koji su ga napisali.. Bilo im je i neugodno toliko lagati koliko su trebali, pa su ga smuljali na brzinu, pobijajući sami sebi svoje tvrdnje. Ja sam iz Splita, ali da sam mogao, došao bi na mimohod. Mislim da je stvarno davno prošlo vrijeme da od svih nas rade budale i kretene. Nismo mi tako glupi kako oni misle o nama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.