Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požega

Milošević obećao više novca za ravnomjeran razvoj i poljoprivredu

milosevic
Patrik Macek/Pixsell
26.10.2011.
u 18:51

Gospodarstvo je ključan segment izbornog programa HDZ-a – kazao je u Požegi Ivan Domagoj Milošević

Gospodarstvo je ključan segment izbornog programa HDZ-a, a ove godine vidljiv je oporavak bruto društvenog proizvoda i zapošljavanja iako nismo išli u daljnju privatizaciju i rasprodaju državne imovine – istakao je na tribini Županijskog odbora HDZ-a u Požegi potpredsjednik Vlade RH za investicije Ivan Domagoj Milošević te dodao da su ove godine ulaganja dvostruko veća no tijekom dvije prethodne godine.

Na poseban upit novinara o ulaganjima i perspektivama razvoja Slavonije, koja je očigledno u zaostatku za ostalim dijelovima zemlje, rekao je da nisu izostala ulaganja na tom području u ovome mandatu.

– Imamo program "Zeleni razvoj Hrvatske" kojim je obuhvaćeno niz oblasti počevši od turizma i ekološke proizvodnje pa do obnovljivih izvora energije kako bi se još bolje koristili veliki potencijali Slavonije – kazao je u nastavku Milošević te najavio gradnju kanala Dunav – Sava neophodnog za transport roba i bolju povezanost regije, ali i zbog navodnjavanja.

– Nakon ulaska u Europsku uniju bit će izdašnije financiranje ravnomjernijeg razvoja i poljoprivrede što će se odraziti na ulaganja na ovom području – zaključio je Ivan Domagoj Milošević pred više od tisuću članova i simpatizera HDZ-a s područja  Požeško-slavonske županije.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:44 26.10.2011.

joooo što ovaj...lupa . jedino što je suvislo rekao je. bilo......PRISEŽEM...

Č7
čvor2.76
07:06 27.10.2011.

Tko je taj IVAN DOMAGOJ MILOŠEVIĆ ??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije