Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa

Milorad Dodik traži zabranu feredže u BiH

Milorad Dodik
Dejan Moconja
07.04.2010.
u 08:54

Također je najavio i da će zastupnici njegove stranke predložiti prihvaćanje deklaracije o osudi turskog genocida nad Armencima početkom 20. stoljeća.

Čelnik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik najavio je da će njegova stranka predložiti zakon o zabrani skrivanja lica odjećom u Bosni i Hercegovini, prenosi agencija Beta.

- Takav je zakon prihvaćen u nekim europskim zemljama i mislimo da se i mi trebamo približiti europskim standardima pa će stoga SNSD predložiti taj zakon - kazao je Dodik.

Također je najavio i da će zastupnici njegove stranke u Parlamentarnoj skupštini BiH predložiti prihvaćanje deklaracije o osudi turskog genocida nad Armencima početkom 20. stoljeća, objavila je Beta.

Ključne riječi

Komentara 79

WO
WolfBlass
02:40 08.04.2010.

pozdrav svim poskocima koji citaju Za Dom ovinu!

IV
ivicas
09:15 07.04.2010.

inace se ne slazem sa tom politicarem nikako ali mu skidam kapu za ta dva prijedloga . gdje su nasi politicari tu mesic bi najradje zakonom uveo nosejne feredje i dao im tri glasa na izborima zasto kod nas se suti o genocidu nad krscanima armencima oporba a i vlast svi pjevaju samo kako im napissu drugovi

OB
-obrisani-
23:29 07.04.2010.

hehehe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije