Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Ukrajine:
Povratak na članak

Pokrećemo antiterorističku akciju protiv proruskih separatista!

Russia Today izvještava da je u sukobima poginulo troje ljudi, od kojih je dvoje pripadnika "Desnog sektora".

Komentari 174

GE
gemist
09:30 13.04.2014.

Znači de je Rus,tu je i Rusija,odnekud mi to poznato,čini mi se da je i kod nas bilo nekaj sličnog,zašto ne mogu u miru živjeti,prokleti rat i ko ima većeg.Mogu Rusi napasti i zauzeti pol Ukrajine i kaj bu onda?Nek pitaju Amere kakav je osjećaj kad zauzmeš državu i onda nikad ne znaš de bu kakva bomba eksplodirala

VL
KI
Kissinger
10:33 13.04.2014.

kako su se zvali oni na zapadu ukrajine kad su isto kao i ovi na iostoku upadali u policijske postaje-razoružavali polciju,osvajali državne institucije i glumili jajare isti kao i ovi na istoku.sve mi se čini da tako nebu išlo.

VL
MA
maneken
11:55 13.04.2014.

sad bi trebalo....onu budaletinu Klička...poslati u prve redove ..pa nek on ratuje....kad je znao tako zatrovati narod....

VL
Avatar pula125
pula125
11:58 13.04.2014.

Putin igra američku igru bolje od njih samih. Pošalješ na teren specijalce i nazoveš ih AKTIVISTIMA te sa vojnom silom iz prikrajka motriš da te aktiviste netko ne ugrozi . Oni odrade svoj zadatak U IME NARODA i to jeo je to. Jacenjuk ,EU iAmeri sad mogu samo da gledaju jer garancija AKTIVISTIMA su razorazni lanseri sa nuklearnim bojevim glavama. Pa nismo u Libiji majka mu stara. Putinu kapa dolje.

VL
DU
Deleted user
12:17 13.04.2014.

Naoružani teroristi koji su jučer protuustavno preuzeli vlast da bi je potom odmah zloupotrijebili za dovođenje MMF-a i potpisivanje pristupnog sporazuma s EU kažu da će imati "nultu toleranciju prema naoružanim teroristima" ilitiga prema onima koji ne žele biti anektirani od EU i NATO-SAD-a. Pročitaš te njihove prijetnje i odmah ti je jasno tko ih insturira. Isti oni koji su i financirali nasilno svrgavanje demokratski izabrane vlade, a sada optužuju Rusiju za prljavu igru. Pitam se kome su uopće upućene te Kerryjeve izjave jer narod ih uglavnom ne puši. Nikad besmislenije propagande.

VL
NA
navyseal0
11:49 13.04.2014.

Vrlo mudra taktika Putina, vrlo mudra....ruski specijalci bez oznaka + agenti izmijesani s narodom....taktika za ucenje!

VL
Avatar Proleter
Proleter
11:50 13.04.2014.

Opet London i Washington unose razdor između Njemačke i Rusije jer znaju kolika im opasnost prijeti od njihovog približavanja. A što se tiče novinarstva u HR, nemam riječi. Znam da su i novinari ljudi i znam da, kao takvi, ne mogu baš svi puhati u isti rog. I zato mi nije jasna lakoća kojom majdanovce proglašavaju demokratama, a federalce teroristima. Kako se ne gade sami sebi kada tako nešto napišu? I kakvi su to urednici koji amenuju zamjene teza? Ne daj bože nekog rata kod nas, novinari bi imali ruke krvave do laktova.

VL
Avatar Proleter
Proleter
12:07 13.04.2014.

Bar pola biračkog tijela u Hrvatskoj pripada euroskepticima. Tko njih zastupa u saboru? AMA BAŠ NITKO. Toga nema ni u Sjevernoj Koreji.

VL
MA
majeltomoguce
11:39 13.04.2014.

Za svaku žrtvu u Ukrajini i za svaki izgubljeni teritorij kriv je Klitcko i Jacenjuk, odnosno EU i USA! Ovako nasilno tjerati nekoga u EU, bez ikakvog dijaloga je sramota i vječna mrlja na EU i Natou (čitaj USA). Jacenjuk dođe na vlast preko ulice i njega danas svi na zapadu nazivaju premijerom??? A gdje su izbori? Tko će platiti Rusima 5 milijardi eura za plin sada, a Ukrajina je imala dogovor sa njima i dobivala najjeftiniji plin na svijetu? Ovako nasilno uništiti jednu državu da bi Lidl i Kaufland mogli bez carina uvoziti robu iz EU je sramota. EU je zločinačka tvorevina krupnog kapitala!

VL
BF
brkonja fra brkati
10:59 13.04.2014.

Zaboravilo se tko je pucao na prosvjednike na Maidanu.Zaboravilo se što militantna cionistica ,državna tajnkica Victoria Nuland( pravo ime Nudelman),govori američkom veleposlaniku u Ukrajini.Ovo je rat cionista protiv svih goyima.Ocijenili su da im je zadnji trenutak za sprovođenje agende ,koja ima za cilj njihovu potpunu dominaciju na zemlji nad svim ljudioma i svinm resursima,na čeliu toh projekta su najveći zločinci na planeti,obitelji Rothschild i Rockfeller,a dalje slijede niže rangirane obitelji zločinačke organizacije.

VL
FL
flops
12:23 13.04.2014.

za sada 6 poginulih na obe strane

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
15:35 13.04.2014.

Blog na VL je katastrofa. Em sta ti ova spodoba od reklame svaki cas leti po monitoru, nemosh procitat tekst, trebas deset puta zatvorit reklamu. Pa ako vam treba klikati na reklamu da vam funkcionira sajt, bolje ga odmah zatvorite. Kakvo nepostovanje prema citatelju, strasno. Em sta su komentari izmjesani, moguce da je i to namjerno napravljeno, samo da citatelji klikaju do besvjesti, i traze komentare. Kako mizerno i farabutski. Boh, mene bi bilo blam maltretirati tako citatelja. Postovanje nula ziva.

VL
Avatar insideout
insideout
13:10 13.04.2014.

a zasto o italiji nema nista, eno rokaju se po rimu gore nego u ukraini a vidim I po parizu se komesaju

VL
DR
dragica949
09:58 13.04.2014.

a gdje je sad Kličko?

VL
KN
knezica
09:22 13.04.2014.

Bravo Stručnjaci za sve! Vi se u sve razumijete jelda? Kao da je Ukrajina sa 47 milijuna mala maca pa da Rusi tek tako napadnu... Zna Putko do čega bi to dovelo.

VL
Avatar insideout
insideout
12:50 13.04.2014.

jakog novinarstva I novina. izvjestavaju nas o stanju u ukraini iz GUARDIANA, ahahaaa.

VL
MA
maneken
12:28 13.04.2014.

jedino riješenje.....gdje je većinski narod ruski...Rusiji... a gdje je većina ukrajinaca...Ukrajini............nema druge...

VL
SO
Sokolić
13:21 13.04.2014.

Ukrajina ima 47 milijuna stanovnika. Ukrajinski je problem što oni imaju mnogo rusofila, koji bi radije izabrali Rusiju, a ne Ukrajinu. I s takvim odnosom snaga na graničnim krajevima, vrlo je rizično upustiti se u otvoreni ratni sukob.

VL
ER
Erazmo
09:44 13.04.2014.

Mislim da ono što je " posijano",može požnjeti samo "isto" ili "još gore"!!! Sada se piše o "ruskim teroristima",a prije o "demokratskim snagama koje su nasilno srušile demokratski izabranu vlast"!!!!???? Meni doista nerazumljivo!!!!

VL
AA
aabbcc
10:35 13.04.2014.

... vojska pokušava vratiti Slavinask____ KOME ?, Angeli ili ....

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.