Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili video

Militanti IS-a zarobljene Kurde vozili u kavezu i prijetili spaljivanjem

isis
Foto: Youtube Screenshot
1/3
14.02.2015.
u 16:42

Snimka se može protumačiti i kao odgovor džihadista na potez kurdskih boraca koji su ovoga mjeseca ulicama kurdskog grada vukli tijela boraca Islamske države

Militanti tzv. Islamske države objavili su video koji prikazuje 17 zarobljenih Kurda zatočenih u kavezu. Dok automobil s kavezom paradira ulicama iračkog grada Kirkuka, okupljena masa krvožedno je klicala, javlja Independent. Muškarci u kavezu obučeni su u narančasta odijela, a militanti prijete da će ih spaliti kao i jordanskog pilota Muatha al-Kaseasbeha.

Vjeruje se kako video predstavlja novu prijetnju nakon što je u sinoćnjem kontranapadu ubijen manji broj militanata koji su napali iračku zračnu bazu gdje boravi 400 pripadnika američkih vojnih snaga.

Snimka se može protumačiti i kao odgovor džihadista na potez kurdskih boraca koji su ovoga mjeseca ulicama kurdskog grada vukli tijela boraca Islamske države.

>> Jordanski pilot bio toliko nadrogiran da nije bio svjestan što će mu se dogoditi

Komentara 5

PA
pacoje
21:04 14.02.2015.

sve sami dzihadisti,islamisti,jeste li to primjetili, za zapad i zapadne medije tko nije sa usa i izrael, nije nista drugo negi islamist i dzihadist, a oporbe nema, da bi bilo oporbe moraju brisati ono sto do juce nazivali su teroristima...to je istina

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:10 14.02.2015.

Vehabije- ne smatram ih muslimanima nego slugama Ciona.

MA
makavelii
20:04 14.02.2015.

Desnicarska konzervativna stoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije