Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saudijski portal:

Jordanski pilot bio toliko nadrogiran da nije bio svjestan što će mu se dogoditi

isil
Foto: Reuters/PIXSELL
10.02.2015.
u 10:56

Saudijski portal tvrdi da su militanti ISIL-a priznali da su al-Kasasbehu dali jake sedative tako da nije vrištao dok je tijekom pogubljenja vatra zahvatila njegovo tijelo

Prema pisanju saudijskog portala burnews.com, jordanski pilot Moaz al-Kasasbeh, koji je prema snimci kojeg su objavili militanti Islamske države živ spaljen, bio je toliko nadrogiran da nije bio svjestan što će mu se dogoditi, javlja Daily Mail.

Saudijski portal tvrdi da su militanti ISIL-a priznali da su al-Kasasbehu dali jake sedative tako da nije vrištao dok je tijekom pogubljenja vatra zahvatila njegovo tijelo.

Podsjetimo, nakon prošlotjedne objave videa smaknuća, Jordan je izveo 56 zračnih napada u tri dana na teritorij koji zauzimaju snage ISIL-a. U znak odmazde također su pogubili dvoje zatvorenika povezanih s ISIL-om.

>> Zatočenog jordanskog pilota militanti IS-a živog spalili

>> Jordan zbog pilota pogubio dvoje terorista: 'Samo su se molili'

Komentara 8

Avatar emilsalis
emilsalis
15:34 10.02.2015.

Oce reci saudijci da su bili Humani prema njemu.....kako i nebi kada iza svega oni stoje.Ne direktno ali neki Saudijski clanovi kralj.familije podrzavaju ISIS presvega finansijski !!!

DU
Deleted user
13:25 10.02.2015.

Svatko tko je pogledao snimku može se uvjeriti da je ovo o čemu piše saudijski portal obična glupost. Nesretnik je i te kako bio svjestan što ga čeka jer se molio dok mu se približavao otvoreni plamen, a što se tiče boli sigurno ju je trpio jer je urlao i poskakivao.

PA
pacoje
21:07 10.02.2015.

svaki pilot koji leti protiv muslimana ili je drogiran, ili je dobro placen i velikim pritiscima primoran protiv volje svoje primoran da bombarduje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije