Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOALICIJSKI SPORAZUM

Milinović, uvjeren u pobjedu, bacio rukavicu ličkom SDP-u

milinović
Iva Vidović/VLM
02.05.2011.
u 12:56

- Umoriti se nećemo i služit ćemo građanima ovoga grada, kazao je ministar uvjeren u pobjedu

Iako se radi o izborima za mjesne odbore u Gospiću, na današnjem potpisivanju koalicijskog sporazuma između HDZ-a, HSS-a i HSP-a ministar zdravstva Darko Milinović, ujedno i predsjednik županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije, nagovijestio je "još jednu veličanstvenu pobjedu" na ličkim izborima koji se održavaju 29. svibnja.

Pozvao je ostale političke partnere u Gospiću da prepoznaju važnost izbora za mjesne odbore i upoznaju stvarno stanje na terenu.

Tim koji pobjeđuje se ne mijenja. Ovo je još jedna bačena rukavica onima koji po anketama najavljuju pobjedu na izborima. Ova koalicija polučit će još jednu pobjedu u županiji, veliku pobjedu demokršćanske opcije. Umoriti se nećemo i služit ćemo građanima ovoga grada, kazao je ministar uvjeren u pobjedu.

Priznao je kako će se i osobno uključiti u kampanju za izbore mjesnih odbora kako bi im digao dignitet.

Na potpisivanju koalicijskog sporazuma, uz Milinovića, bili su Petar Krmpotić, predsjednik gradskog odbora HDZ-a, Milan Kolić, gospićki gradonačelnik, te Vlado Jurčić i Željko Rukavina, predsjednici gradskih odbora HSS-a, odnosno HSP-a.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
15:20 02.05.2011.

Licko rukovanje.

KO
koza2
13:25 02.05.2011.

Ako ovaj pokemon pobjedi onda nije pitanje sposobnosti HDZ-a ,već nesposobnosti ostalih... Ovaj lik je sposoban voditi kravicu u šetnju,ništa više,a ne trebate očekivati da će je vratiti.... Zar će netko glasati za HDZ? Ne mogu vjerovati...

VE
velikazmija
15:00 02.05.2011.

eee koza koza -ipak kravica je kravica----

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije