Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi stari zakon

Milinović o zabrani pušenja: Nema više popuštanja ugostiteljima!

Darko Milinović
Davor Puklavec/24sata
09.04.2010.
u 13:26

- Žalili su se da su zbog ovog zakona otpustili 1000 ljudi, ali razlog otpuštanja nije zakon nego kriza. U Hrvatskoj dnevno od posljedica pušenja umre 27 ljudi, a 50 posto pušača oboli od malignih bolesti - tvrdi ministar Milinović.

Ministar zdravstva Darko Milinović poručio je da nema novog popuštanja ugostiteljima vezano uz Zakon o zabrani pušenja jer su imali prijelazno razdoblje dovoljno dugo za prilagodbu.

- Žalili su se da su zbog ovog zakona otpustili 1000 ljudi, ali razlog otpuštanja nije zakon nego kriza. U Hrvatskoj dnevno od posljedica pušenja umre 27 ljudi, a 50 posto pušača oboli od malignih bolesti - tvrdi ministar Milinović.

Na optužbe da se na utakmici Hajduk-Dinamo grlio s navodnim obiteljskim zlostavljačem Ivicom Livajom Milinović je odgovorio kako Livaju ne poznaje te da se tada rukovao sa stotinu ljudi.

- Ja sam za to da odgovara svatko tko samo krivo pogleda ženu - rekao je Milinović.

Na pitanje je li čuo rasističke povike koje je Torcida upućivala Dinamovim tamnoputim igračima i vidio bacanje banana na atletsku stazu na Poljudu, Milinović je rekao da to nije vidio, ali je o tome čitao u novinama.

Na optužbe da podaci u Registru branitelja o broju dana koje je proveo u sastavu vojske ne odgovaraju stvarnom razdoblju koje je proveo u ratu, ministar je odgovorio da ga to optužuje čovjek čija je žena 90-ih godina palila hrvatsku zastavu te da je njegov ratni put poznat svima u Gospiću.

Komentara 95

XA
Xaver
12:30 12.04.2010.

Vidjeli smo kakvo lepo telo ima naš ministar. Prestanimo pušiti i svi ćemo imati lepe mišiće. Prihvatljivije je umrijeti od ciroze jetre nego raka pluća. Čitao sam neki dan u crnoj kronici kako je neki gospodin popio gajbu cigareta i izazvao sudar ili se potukao sa susjedom, tako nešto. Znate, okolina trpi zbog duhanskog dima! A zbog alkohola??? Nisam siguran! Zamislite kakve bi imali prsne mišice da prestanete pušiti!!! A nema boljeg osjećaja od tri pive u želucu nakon dizanja utega. Uvedimo alkoholna pića u školske kantine! Zamislite školski meni- sendvič šunka, sir u lepinji i žuja 0,33 za samo 13,99.

OB
-obrisani-
13:35 09.04.2010.

Bravo Milinoviću! Nema popuštanja. Nisi ni ti popuštao one lance kad si se vezivao u Gospiću u znak protesta, je li tako? A kako ono bijaše u emisiji NU2\' General Mirko Norac je moj prijatelj (prije) General Mirko Norac nije moj prijatelj(poslije). Je li ti ostalo što cjepiva protiv svinjske gripe? Jeste li se svi u Vladi cijepili?U Saboru? Koliko ono novca bijaše bačeno na smetlište kupovinom cjepiva?

PI
Pippo9
17:14 11.04.2010.

Ugostitelji su imali dovoljno vremena da se pripreme za situaciju koja slijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije