Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'slučaj Brkić'
Povratak na članak

Orešković: Brkić je pokazao karakter; Karamarko: Vlada je uskraćena za sjajnog ministra

Kaže da je i ovom prilikom Brkić pokazao karakter koji je izgradio boreći se za Hrvatsku u Domovinskom ratu i zbog čega uživa poštovanje svojih suboraca.

Komentari 195

ML
Mladen63
13:05 14.03.2016.

Ovo je postalo već pomalo jako čudno, sa tim Facebook objavama. Stvarno ne razumijem način ove komunikacije. Facebook nije javno glasilo hrvatske Vlade i smatram da bi nas gospoda (kojoj god da stranci pripadaju) trebala osloboditi svojih piskaranja sa Facebooka, jer to nije ni u kom slučaju ni relevantno, ni kompetentno, a ni ozbiljno glasilo ili medij na kojemu bi predsjednik jedne Vlade, potencijalni ministar ili "ini" drugi trebali davati svoja "službena" mišljenja o nekim političkim i dnevno-političkiim događajima. Ustvari, to je pokazatelj da su neozbiljni, da su kukavice i da ne znaju komunicirati sa javnošću na jedan normalan način. Nisam siguran da baš neki drugi predsjednici vlade, kancelari, premijeri, predsjednici država...na ovaj način komuniciraju sa svojim građanima.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
12:52 14.03.2016.

premijeru Milijan Brkic je uvijek pokazivao karakter vrijeme je da pokazete i vi

VL
MO
morituriite
12:52 14.03.2016.

Fuck off...a to se prvenstveno odnosi na Oreškovićeve sadašnje a bivše Josipovićeve savjetnike na čelu s Bartulicom i frendom mu Batarelom. Uspjeli ste mi se zgaditi i više od notornog Josipovića.

VL
DO
dobarsavjet
13:13 14.03.2016.

Riješiti ćeš ako ti Most dozvoli?

VL
DU
Deleted user
12:48 14.03.2016.

Tocno Brkic je pokazao svoj karakter a jeste li vi vas gospodine Oreskovicu ?

VL
DU
Deleted user
15:03 14.03.2016.

Treba donijeti proračun, obaviti unutarstranačke izbore, stabilizirati ustavni sud. A onda na ponovne izbore.

VL
ZO
Zorica13
13:35 14.03.2016.

premijer bi se trebao skupiti i otići od kuda je i došao. Čestitam gosp Brkicu, nije zaslužio da ga omalovažavaju ovakovi idioti

VL
Avatar Milan Martić-Mića
Milan Martić-Mića
14:09 14.03.2016.

on je uvijek imao karaktera za razliku od nekih što nam glume poštenjačine ,a Vi gosp. Oreškoviću raspišite javni natječaj za sve ministre i prestanite se blamirati jer povijerenje se dugo gradi ali se brzo gubi

VL
MA
max971
13:14 14.03.2016.

Ovo postaje cirkus o domovinskom ratu pricaju podrumaši i Minhen bojna , Orešković , Milanović ,itd itd ! A što se tiče vladanja i vlade nezna se koja je gora Oreškoviću tvoja ili Zokijeva jad bijeda i tuga ...

VL
PO
potrebi
14:27 14.03.2016.

Brkiću svaka čast. Ćuprijaši su nas domoljube uskratili za jednog sjajnog ministra. Preživjeti ćemo. Ali ti isti ćuprijaši su sdpenjare uskratili za dvadeset ministara, predsjednika sabora, potpredsjednika vlade... A bahati bolesnik je dokazao da karaktrera nema i potpisivao je sve i svašta da se na vlasti zadrži i opet popušio.

VL
HL
HV_LAKI102
16:03 14.03.2016.

Oreskovic treba poceti raditi a ne politicariti jer on se u politiku razumije ko Mara u kriv kura. a da bude jos jadnije nezna ni svoj maternji jezik.Ako ko treba razgovarati sa medijima onda je to Karamarko jer covjek je naj kompetentniji i naj sposobniji nositi se sa komunistickim medijima koji opstruiraju rad Hrvatske Vlade i koji marljivo rade na rusenju Hrvatske Drzave od zavrsetka drugog Svjetskog rata pa do danasnjih dana.Brkicu Legendo!

VL
DU
Deleted user
12:53 14.03.2016.

Pozvali smo Oreskovica kao spasitelja a da se nitko nije upitao tko je ustvari taj covjek ? njegove rezultate vidimo svaki dan.

VL
IV
ivomarjanovic28
13:58 14.03.2016.

samo novi izbori

VL
DU
Deleted user
15:54 14.03.2016.

Ma znamo mi tko je Milijan Brkić ali na žalost još uvijek ne znamo tko je Tihomir Orešković. Navodno Hrvat koji toliko loše govori materinji jezik (kao da ga se svog materinjeg jezika a onda i hrvatskog porijekla sramio). Navodno stručnjak ali odluke donosi toliko neodlučno, sporo i kukavički da je u tu stručnost teško povjerovati. Ali dao bog, da budem u krivu pa da Timu napišem ispriku!

VL
Avatar tetina
tetina
15:55 14.03.2016.

Brkićeva diploma sumnjiva, a doktorat Vesne Pusić nije! Ovo piše na FPZG-Knjižnica ....... PUSIĆ, Vesna Uloga kolektivnog odlučivanja u realizaciji radničkih interesa / Vesna Pusić . - Zagreb : Vesna Pusić, 1984 . - 250 str. + tabele ; 30tabele ; 30 cm Doktorska disertacija obranjena na FPZ Zagreb, 1984. Ukupan broj primjeraka : 1 Slobodnih primjeraka : 1 - usluga rezervacije knjige internetom ne naplaćuje se - udžbenike ne rezerviramo - čim tražena knjiga bude raspoloživa, obavijestit ćemo vas e-mailom, nakon čega knjigu čuvamo tri dana

VL
OV
Ovozemaljski
15:55 14.03.2016.

Brkicu care, ako je to tvoja odluka ja ju postujem, ali kad tetkice iz mosta ponovo pomisle da mogu u nasem dvoristu politiku voditi, odmah na nove izbore! Pa ako je Bozo psihijatar, ne trebamo svi postati bolesni! Bozo tebi treba psihijatar!

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
15:22 14.03.2016.

Karamarko bi trebao odmah nakon izglasavanja proračuna objaviti da HDZ i Domoljubna koalicija izlaze iz vlade jer ovako dalje ne ide. Što god se želi poduzeti, koju god promjenu napraviti, Most to opstruira - pokazali su se glavnim zaštitnicima i uhljebljivačima starih nesposobnih struktura iz Milanovićeve vlade. Taj Most nije napravio niti jedan ustupak, HDZ se je odrekao premijerskog mjesta, odrekao se 6 najvažnijih ministarstava. Istodobno Most cijelo vrijeme ucjenjuje i u nedostatku vlastitih kadrova na mjesta postavlja ljude kompromitirane suradnjom s partijom. I onda nakon svega toga taj isti Most ima obraza nekome govoriti o tome da nema demokratski legitimitet. Dosta nam je već Petrovljevog mjesnog odbora, želimo nove izbore!

VL
DU
Deleted user
13:05 14.03.2016.

Oreškoviću ovako više neide. Ovo što ti izvodiš zajedno s MOSTOM ni pas s maslom nebi pojeo. Došao si na mjesto predsjednika vlade , a da nisi prošao osnovni demokratski princip a to su izbori. Sada još cijelo vrijeme glumišiš i opstruiraš sve pokušaje pobjednika izbora HDZ a da se čim prije riješe problemi. Koliko si ti nevolja i osoba nesposobna da radi ovaj posao dokaz je da 3 mjeseca nisi sposoban riješiti sastav vlade, a da ne govorimo o problemu SOE. Ako ćeš sve to rješavati takvim tempom prije će ti sisteći mandat nego uopće sastaviš vladu. Ja sam glasač pobjedničke stranke na izborima , a ne tvoj. Zato Kramarko na nove izbore da takve elemente kao što je Orešković iMOST odnesu u zapećak glasovi birača. Jer sve ovo nema više nikakvog smisla. Svoj ego dokazuj tao gdje si i dosad ili se hrabro kandidiraj na novim zborima pa ćešvidjeti gdje ti je mjesto.

VL
AB
abendblatt
15:57 14.03.2016.

Oreskovicu, ovo tvoje objasnjenje je vise nego licemjerno, kad si tako ljepo opisao Brkica, onda si morao iznjeti i svoj stav, zasto ga nisi nominirao ministrom branitelja??? ti znas koji su razlozi tome, pustio si ga da se mrcvari i da sam odustane, lose Oreskovicu lose od tebe i Petrova, gubim povjerenje koje sam imao.

VL
OR
orguz
15:04 14.03.2016.

Mislim da je Orešković koma. Čudim se Karamarku da još hoće sa njim i Petrovom. Nek idu sami, nek vladaju a ti Karamarko pothitno traži nove izbore

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.