Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka na Facebooku
Povratak na članak

Milijan Brkić: Osobno se ispričavam građanima i članovima stranke zbog pogrešaka i propusta

- Kad se vodstvo HDZ-a udalji od naroda i svoga mnogobrojnog članstva, događaju se određene pogreške i propusti - čemu smo svjedočili i u našoj nedavnoj prošlosti - napisao je Brkić na Facebooku

Komentari 204

DA
darkohorva
16:41 16.07.2016.

Treba stati iza Plenkovića, mobilizirati sve hrvatske snage, nadzirati dobro APIS i ne dozvoliti lopovu Milanoviću krađu glasova.

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
16:44 16.07.2016.

KAKO se ne smatram hrvatskim građaninom već samo Hrvatom tj.pripadnikom hrvatskog NARODA meni se ne moraš ispričavati. Ispričaj se onome kojega si IZDAO a stobom neka se ispričaju mnogi od Predsjednice preko predsjednika Sabora do tehničkog predsjednika Vlade i mnogihh ministara te znanih i neznanih likova koji ste IZDALI onoga koji Vas je SVE izmislio i postavio na ta mjesta gdje ste sada........kakvi nezahvalnici na prvi jačni bočni vjetar ste ga IZDALI !!

VL
Avatar firebird
firebird
16:39 16.07.2016.

Moramo s HDZom da se ne vrati Milanovic, Jovanovic, Grcic i ekipa, moj glas za HDZ.

VL
PR
prarvat
16:27 16.07.2016.

pošteno. ma dokazao je brkić da voli ovu zemlju kad je to bilo najpotrebnije. hrvatskoj treba jak hdz, bez obzira na to hoće li dobiti izbore.

VL
RE
rem
16:32 16.07.2016.

Brkić je puno učinio za Hrvatsku! Kad je bilo najteže!

VL
ST
Stijena001
16:24 16.07.2016.

Je li to proradila savijest ili Plenkoviceva evropska skola

VL
RA
ravko1952
17:19 16.07.2016.

E moj Brkiću, imao si šansu zajedno s Karamarkom stvoriti bolju Hrvatsku. Mogao si pomoći Karamarku u stvaranju jedne konzervativne desne stranke Orbanovskog tipa. Okrenuo si leđa prijatelju u presudnom trenutku. Stoga sad adio tebi i Hdz-u. Moj glas tebi i briselskom plenaderu bila bi čista izdaja (poput tvoje).

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:37 16.07.2016.

Svaka čast, treba biti svjestan pogrešaka a ne kako oni komunistički pijuni stalno su u lažima i otimačima svega iz Hrvatske i Hrvata. Stalno smo mi ustaše a oni su oslobodioci Hrvatske. Sve treba optužiti javno a ne samo Karamarka vuku već mjuesecima a Milanovića, Krešimira Beljaka te Pusića i "Documentu" nikako da vidim da ih optuže za protu-Hrvatsko djelovanje i pljačku. Nadam se da če i novinari doći sebi i postati svjesni tko je lopov taj treba odgovarati bez obzira u kojoj je stranci a ovako komunisti nikako da budu na naslovnicama. Jednog dana ču i sam doći na Trg Bana Josipa Jelačića i dignuti graju i viku pa nek me vode gdje žele ali nikako se i nikad neču primiriti i pristati na društvenu bandu koja nam je za vratom te već sa podijeljenim foteljama i ministarskim mjestama. To je i sklono samo komunistima i njihovim drugovima. Pozdrav dobrim ljudima

VL
HO
Hodajucalaz
16:55 16.07.2016.

Ispričavaj se ti građanima ali nemoj Hrvatima molim te. Ti si puno učinio da HDZ bude tu gdje je i ako imaš imali obraza makni se prije nego te Plenkovic makne. Odi studirati vidimo svi nauke si željan i doprinexii mali nauci Hrvata!!

VL
Avatar onoffon
onoffon
16:25 16.07.2016.

Dobro Milijane, iako nisi baš artikulirao svoje grijehe u ovoj ispovijedi, vidim da se kaješ. Sada, što ćeš učiniti za pokoru jer bez nje nema trajnog pomirenja?

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:33 16.07.2016.

Bojim se da nemozes popraviti sto si pokvario paktom s Pasalicem i Seksom. Bez Karamarka pali ste na rejting Jadranke Kosor, Bravo!

VL
SE
sekta
21:30 16.07.2016.

"HDZ je uvijek znao prepoznati i artikulirati nacionalne interese kada god je bio "uronjen" u svoj narod i kada god je osjećao bilo hrvatskih građana". Kaze Vaso s Plenkovicem HDZ je uronjen u svoj narod....ateista, sin crvene burzoazije, ratni dezerter.........pa ovo izgleda kao da se ruga !

VL
CH
Changi
17:44 16.07.2016.

Samo na kraju fali poklič: živio drug Tito! E moj Vaso, di si bija kad je grmilo? Sad je kasno da se kaješ!

VL
Avatar temohpab
temohpab
16:31 16.07.2016.

Zbog pogrešaka u prepisivanju diplomskog?

VL
KS
Ksantipa
07:36 17.07.2016.

Gospidin Brkića se nama ruga. Tko može vjerovati osobi koja je prepisala diplomski rad i stekla visoku spremu na prijevatu, te dobivala godinama uvećenu plaću i položaje koji ne odgovaraju stvarnom stupnju naobrazbe. Nije dovoljno samo diplomski rad proglasiti nevažećimm - plagijatom. Za takakv prekršaj postoje sankcije, pogotovo kad nisu zanemariva primanja dobivena na račun stručne spreme koja nije postojala. A etika, vjera, dostojanstvo osobe,stranačkog dužnosnika, ... Istina, nije on jedini koji je to napravio. Mnogi nisu školu, niti faks vidjeli, a imaju diplome. To je bio vrlo unosan posao za vrijeme rata i poraća. Titule su se štancale kao što rastu gljive poslije kiše. To čak ne treba niti istraživati. To se odmah vidi, čim neki od tih "intelektualaca" zine. Nažalost i nakon 25 godina od postanka ove države, još uvijek se diplome nezakonito i nepošteno dobivaju, kao i posao. Dovoljno je biti nekome podoban, naročito onima koji su na vlasti, a i biti sin ili kći osobe na visokoj funkciji. Ispričavam se onima koji su zaista dobri i izvrsni, bez obzira tko im je otac.

VL
DU
Deleted user
19:59 16.07.2016.

Do sada je sve cvjetalo, ljubav sa Karamarkom, terenski rad sa članstvom, potencijalnim biračima, lirski izljevi domoljublja na facebook - u i onda odjednom......potop. Ništa ne valja, Karamarko im je bio uteg oko vrata, kriv je za Mostovo ponašanje, stranka se udaljila od članstva, birača, previše je desnog ekstremizma itd.itd. I sve to u nekoliko zadnjih mjeseci. Sada se govori o europskoj pučkoj stranci, stranka se odredjuje za desni centar, negira se potreba za rješavanjem nerješenih svjetonazorskih pitanja, komunističkih i srpskih zločina, lustracije, Karamarko je kriv za sve, pravaši, Hrast su previše desno za koaliciju sa "novim HDZ- om" itd.itd. Ništa drugo do JLZ, a to će se odraziti i na HDZ-ovim rezultatima. Glasati za HDZ samo zato da milanović ne dodje na vlast,bez uzimanja u obzir programa ove stranke koja će izbaciti navedena svjetonazorska pitanja i postati "desni SDP", mislim da je pogrešno. Zato, pravaši ujedinite se i napokon postanite jak pokret kojemu možemo pokloniti svoj glas, i ne dajte da vas opet iznutra udba rasturi kao Sanader prije nekoliko godina.

VL
DU
Deleted user
20:24 16.07.2016.

Moj Milijane, jabuko sa grane, za vlast bi i stražnjicu dali. Ali sve vam je uzalud. Plenković će biti grobar HDZ-a i vas HDZ ovaca. Izgubit ćete glasove nas državotvornih Hrvata, a jugonostalgičara i komunjara sigurno ne ćete dobiti. HDZZ je mogao spasiti jedino izbor dr. Hasanbegovića za predsjednika. Njegovim izborom HDZ bi sačuvao obraz. S Plenkovićem ćete izgubiti i vlast i obraz.

VL
DU
Deleted user
17:00 16.07.2016.

Kako to on misli: došlo je do pogrešaka i propusta. Ispada da su pogreške i propusti došli sami. Opet imamo kolektivnu odgovornost kao u ona vremena. Ili su pogriješili oni koji imaju ime i prezime. Zato je trebalo reći: pogriješio sam...

VL
GV
golub Vaso
17:12 16.07.2016.

kasno Vasa na Kosovo stiže, već su mu skuhali poparu

VL
LA
Lavica7
07:45 17.07.2016.

Ako je SDP komunisticka stranka, dal to znaci da cemo opet imati dodjelu drustvenih stanova, radnicka odmaralista, besplatno skolstvo, zdravsto, mogucnost rada u istoj tvornici ili firmi do mirovine, osmosatno radno vrijeme,slobodne vikende??? Ja sam ZA.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.