Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASNOGOVORNIK VLADE

Milić: U SDP-u se trebaju prestati skrivati iza Milanovića koji krši Ustav

Zagreb: Članovi HDZ-a dolaze na sjednicu Predsjedništva stranke
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
03.04.2024.
u 23:47

Kada je najavio kandidaturu bili smo sretni zbog prilike da se sučele Andrej Plenković i Zoran Milanović”, rekao je Milić.

Glasnogovornik Vlade Marko Milić kometirao je zahtjeve da se premijer Andrej Plenković sučeli s predsjednikom Zoranom Milanovićem, koji je iznenadio cijelu hrvatsku javnost kad je nedavno najavio da će biti nestranački kandidat za premijera za koaliciju Rijeka pravde koju predvodi SDP.

“Imali smo što se tiče vaše televizije više zahtjeva i intervjua, bila je riječ i o nekoj debati, mi smo uvijek za sučeljavanja. Ali na ovim izborima ne znamo s kim bi se sučeljavali, je li to kandidat na izborima, nekandidat za premijera Grbin ili nekandidat na izborima, a navodni kandidat za premijera Zoran Milanović. U oporbi se moraju dogovoriti, a u SDP-u se trebaju prestati skrivati iza Milanovića koji krši Ustav”, pojasnio je Milić za N1.

Osvrnuo se i na i Milanovićevu kandidaturu na parlamentarnim izborima.

“Mesija ljevice preko noći je postao preplašeni zec. Ako je Milanović već imao namjeru kandidirati se na izborima onda je trebao biti hrabar i podnijeti ostavku. Kada je najavio kandidaturu bili smo sretni zbog prilike da se sučele Andrej Plenković i Zoran Milanović”, rekao je te kazao kako se oni ne boje ničega, te da je očito predsjednik taj koji se boji.

FOTO FOTO Graditeljski biseri diljem Hrvatske: Zazidana vrata, cesta za nigdje, isprekidana zebra...

Zagreb: Članovi HDZ-a dolaze na sjednicu Predsjedništva stranke
1/9
Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kapitol
23:52 03.04.2024.

Jos jedan trbuhozborac kradezea.

BU
Bubalamala
05:58 04.04.2024.

Neprimjereno je šta crkva radi, to je očito kršenje osnovnog zakona, Ustava..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije