Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako ih vide građani

Milanoviću pada popularnost, najomraženiji Kerum i Čačić

sjednica vlade, vlada (1)
Patrik Macek/PIXSELL
21.07.2012.
u 19:34

Na dnu liste su Željko Kerum kojeg pozitivno doživljava 16 posto građana i Radimir Čačić sa samo 15 posto glasova potpore

Nakon razdoblja iznimne popularnosti, Zorana Milanovića u srpnju prvi put više građana doživljava nepopularnim nego popularnim. Trenutačno ga popularnim ocjenjuje 46 posto građana, a nepopularnim njih 48 posto, pokazalo je istraživanje Nove TV.

Prije mjesec dana 52 posto građana smatralo ga je popularnim. Njegov konkurent Tomislav Karamarko također je izgubio na popularnosti, sada ga podržava tri posto manje građana nego u lipnju (27 posto). Njih 53 posto doživljava ga nepopularnim političarem.

Predsjednik Josipović uživa stabilnu popularnost od 77 posto. Dragutin Lesar je drugi najpopularniji političar sa 53 posto, ali njemu pada popularnost već šesti mjesec. Ivan Grubišić je treći sa 53 posto, ali i njemu od veljače pada popularnost. Boris Šprem ima potporu 45 posto građana, Ruža Tomašić njih 39, Ivan Jakovčić 29 posto. Vladimir Šišljagić uživa potporu 27 posto građana, ali on i Jakovčić sve su nepopularniji.

Na dnu liste su Željko Kerum kojeg pozitivno doživljava 16 posto građana i Radimir Čačić sa samo 15 posto glasova potpore. On je najnepopularniji političar sa 65 posto negativnih bodova.

Komentara 57

TM
tesla moj ponos
19:48 21.07.2012.

I Mesić je bio najpopularniji - uvijek ! A gdje je sada?

ZA
zagorec1
19:58 21.07.2012.

Pa i sanader je bio jako popularan pa evo kako nas je preso!!! Mislim da su Josipovic .Mesic, i Milanovic isti tip politicara ko i sanader!!! A i Milanovic je Sanaderov projekt!!!

TO
Toni50
19:44 21.07.2012.

Milanoviću pada popularnost, najomraženiji Kerum i Čačić... Kroz veliku divlju propagandu novinara i kroz neumorno korištenje javnih glasila dijeluju svojim pisnjem poluistina laži nešto istine tendenciozno protiv pojedinih ljudi koji nisu pokorni pred njima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije