Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ovci poručili

'Milanovićev govor je skandalozan, zbog toga su demolirane prostorije HDZ-a'

Miro Kovač i Andrija Mikulić
Foto: HDZ
1/7
12.01.2015.
u 19:02

– Iz sinoćnjih se nemilih događaja zorno vidi tko je hajdučija – ocijenili su u HDZ-u

– Govor premijera Zorana Milanovića od sinoć je skandalozan –  ocijenili su danas na konferenciji za novinare međunarodni tajnik HDZ-a dr. Miro Kovač i prvi čovjek zagrebačkog HDZ-a i člana nacionalnog Predsjedništva Andrija Mikulić. – Umjesto da, kao Josipović, čestita predsjednici, on se na nju obrušio. Ne samo da je govorom mržnje omalovažavao, vrijeđao predsjednicu nego i cijelu našu stranku te birače – poručili su iz HDZ-a koji su sramotnim ocijenili i izjave Željke Antunović.

– Za nju su "normalni" samo oni koji su glasovali za SDP-ova kandidata!? Sramotno! U Hrvatskoj treba graditi zajedništvo – zasukati rukave i početi raditi. A ne s govorom mržnje vraćati u prošlost. Sinoćnja retorika iz Josipovićeva stožera podsjeća me na komunistički vokabular nakon rezolucije Informbiroa – i tada se govorilo o "sektašenju" i "kriminalnoj zadruzi". Tako nešto nikad nisam čuo u zemljama EU! A kakve su posljedice takvog govora mržnje, vidjeli smo u Sesvetama gdje su noćas demolirane prostorije HDZ-a! – rekao je Kovač.

Kovač i Mikulić istaknuli su da je HDZ u Zagrebu prvi put, s koalicijskim partnerima, dobio više od 200.000 glasova. – Digli smo se za čak 85.000 glasova u odnosu na prvi krug! To je rezultat mudre politike stranačkog vodstva na čelu s Tomislavom Karamarkom. Ali, neki ne mogu podnijeti rezultat jučerašnjih izbora – kažu u HDZ-u i dodaju kako je za njih jučer bio festival demokracije.

– A demoliranje prostorija HDZ-a je rezultat upravo govora mržnje aktualnog premijera Milanovića. Kolinda Grabar-Kitarović je pak pozvala na zajedništvo u rješavanju gospodarskih problema u koje nas je bacila ova nesposobna, u hrvatskoj povijesti uvjerljivo najgora, vlada na čelu s najgorim premijerom Milanovićem. Iz sinoćnjih se nemilih događaja zorno vidi tko je hajdučija – zaključili su.

>> Josipović i Grabar Kitarović sastali se na Pantovčaku: Upoznao je s funkcioniranjem Ureda predsjednika

Komentara 87

IS
istina00
19:11 12.01.2015.

znači posljedica milanovićevog govora je noćno demoliranje prostorija HDZ-a u sesvetama? a što reći, prava hajdučija na djelu, tuku i uništavaju pod okriljem mrkle noći!

MA
maxmaxymus1
19:09 12.01.2015.

mogla bi im prisjesti ta partizanska hajdučija,pas mater

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:09 12.01.2015.

SDP je sad kao čovjek neplivač koji se utaplja u rijeci i gleda očima gdje je pomoč, a nigdje nikoga....kraj je blizu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije