Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjednačavanje

Milanović: Ženama omogućiti raniji odlazak u mirovinu

\'14.06.2010., Iblerov trg 9, Zagreb - sjediste SDP-a. Odgovor Zorana Milanovica na kritike Jadranke Kosor. Premijerka je rekla kako je Milanovicu lako gledati na krizu kad mu placica stigne svaki mje
Sanjin Strukić/PIXSELL
27.11.2010.
u 18:01

Žene rade lošije postove i teže zarađuju svoj kruh, izjavio je predsjednik SDP-a

Gordana Sobol izabrana je za predsjednicu Foruma žena SDP-a. Predsjednik stranke Zoran Milanović zahvalio je dojučerašnjoj predsjednici Mirjani Ferić-Vac na svemu što je učinila za poboljšanje položaja žena u društvu. Članicama stranke i svim ostalim ženama u Hrvatskoj obećao je da će SDP kad osvoji vlast ispraviti, kako kaže, veliku nepravdu koja je učinjena izjednačavanjem dobne granice za odlazak u mirovinu.

– Žene rade lošije poslove i teže zarađuju svoj kruh, a onda Ustavni sud donese odluku o izjednačavanju dobne granice žena i muškaraca. Legalist sam i poštujem odluku Ustavnog suda. Ali ako je potrebno, ako se u politici drukčije ne možemo dogovoriti, onda ćemo promijeniti Ustav. Ženama koje imaju zahtjevniji ritam života treba dati pravo da nekoliko godina ranije od muškaraca odu u mirovinu ako to žele. Ako ne žele, neka rade do 65. – rekao je Zoran Milanović.

Komentara 122

OB
-obrisani-
19:44 27.11.2010.

. imamo 1 200 000 pemzionera to znači 900 000 previše

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
22:02 27.11.2010.

. ..ZOKI-ZORULLE ZZERO Si POBRKAO LONČIĆE TJ.NEŽIVIMO U HUMANOM SFRY-TITOVOM SOCIJALIZMU PA DA ŽENE RANIJE IDU U MIROVINU VEĆ ŽIVIMO U TOTALNO TRULOM KAPITALIZMU ŠTO GA JE i SDP DOBRANO KUMOVAO(IZGRADIO) STOGA ŽENE U OVOM VAŠEM JEBENOM\"demokratskom\"-LLOPOVSKOM i NEHUMANOM SISTEMU NEMOGU IMATI POVLAŠTENIJI STATUS OD STVORENJA ZVANIH muškarci. ..PRAVO i PRAVDA. ..

CY
Cyber
18:47 27.11.2010.

Falus mi je dozivio ukrudbu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije