Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se ispričao

Milanović u Špičkovini: 'Neki su me poslali k vragu'

Milanović Špičkovina (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/15
02.04.2013.
u 18:43

– Kad sam spomenuo Špičkovinu, dobio sam puno reakcija, neki su me poslali k vragu, neki su to shvatili na onaj način na koji sam ja želio da me se shvati. Problem je što me se nije shvatilo na pravi način – rekao je Milanović.

Premijer Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, prisustvovao je večeras konvenciji zagorskog SDP-a na kojem se predstavio kandidat SDP-a za župana Željko Kolar.

Iako su mnogi očekivali ispriku premijera stanovnicima Špičkovine, koji su bili uvrijeđeni nakon Milanovićevih izjava u kojima je omalovažavao „stručnjake za finski rat iz Špičkovine ili Vukovine“, premijer se ipak nije ispričao već je kazao: – Kad sam spomenuo Špičkovinu, dobio sam puno reakcija i mejlova iz cijele Hrvatske, neki su me poslali k vragu, neki su to shvatili na onaj način na koji sam ja želio da me se shvati. Problem je što me se nije shvatilo na pravi način, taj problem mi se često događa, vi vrlo dobro znate koliko ovaj kraj volimo, a ako to kažem vama, ispast će da neke druge ne volimo – rekao je Zoran Milanović.

Mještani Špičkovine koji su prisustvovali konvenciji o Milanovićevim su izjavama ovaj put govorili u pomirljivijem tonu te su neki rekli da nisu ispriku ni očekivali, da je već sam njegov dolazak neka vrsta isprike te da su oni ponosni što su stanovnici ovog kraja. Milanović se osvrnuo i na slovensko potpisivanje ratifikacije te istaknuo da je to velik korak, jer su Hrvatska i Slovenija dvije nacije, ali jedan svijet, te da će suradnja Hrvatske i Slovenije svoj maksimum dostići upravo u Europskoj uniji.

Osim premijera Zorana Milanovića, konvenciji SDP-a Krapinsko-zagorske županije u Špičkovini prisustvovali su i ministri Siniša Hajdaš Dončić, Gordan Maras, Mirando Mrsić i Arsen Bauk.

>>'Mi bezvrijedni?! Etiketirao nas je, a on nema pojma'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije