Naslovnica Vijesti Hrvatska

Milanović se tajno sastao s predstavnicima pobunjenika

Sastanak se, u najvećoj diskreciji, dogodio početkom ljeta, kada su pobunjenici bili u defenzivi i kada se činilo da se nikada neće dokopati Tripolija
24. kolovoza 2011. u 13:00 46 komentara 3 prikaza
Milanović

Iako bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić i dalje pokušava posredovati između Gadafija i velikih sila, bez obzira na to što je sve izvjesnije da je njegovu režimu došao kraj, Zoran Milanović, vođa oporbe i ozbiljni aspirant na mjesto budućeg premijera, odavno je shvatio da bi bilo dobro stvoriti kontakte s libijskim pobunjenicima.

– Milanoviću su ugledni Zagrepčani s vojnom prošlošću doveli dvojicu predstavnika pobunjeničke vlade i on ih je primio. Nije to bilo ništa više od upoznavanja, ali i situacija je bila takva da se ništa i nije moglo dogovarati – ustvrdio je naš izvor blizak vrhu SDP-a. Sastanak se, u najvećoj diskreciji, dogodio početkom ljeta, kada su pobunjenici bili u defenzivi i kada se činilo da se nikada neće dokopati Tripolija. No, sada se sve preokrenulo i nova libijska vlada sigurno će ovakve geste znati cijeniti.

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

  • Nicholson:

    Hahah, sad će se HDZ trolovi svrstati na stranu Gadafija......

  • kukuriku:

    ..eko, ..a ovo se necé sviditi ni Mesicú ni Loncáru..., a ni ostalim Nesvrstanim-yudbasíma !!!..Milancé cé dobiti \"Zúti\"-katron ...!

  • nenek666:

    Gle kako HDZ-ovi pedri brane Jandrokovića,.on je vaš neće vam ga nitko uzet,samo ga vi derite .