Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJALI SE

Milanović se htio rukovati, Plenković odbio: 'Ti kažeš da je karijes, ja kažem da ne smijemo'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
16.07.2020.
u 12:09

Plenković je predsjedniku pružio lakat, a Milanović mu se nasmijao

Andrej Plenković došao je na Pantovčak sa 76 zastupničkih potpisa te se susreo s predsjednikom Zoranom Milanovićem koji će mu dati mandat za sastavljanje nove Vlade. Prilikom prvog susreta, Milanović je premijeru pružio ruku, no on se odbio rukovati.

Plenković je prvo odmahnuo rukom te onda predsjedniku pružio lakat, prema epidemiološkim protuepidemijskim preporukama. Milanović se na to nasmijao.

16.07.2020.,Zagreb - Predsjednik Republike Zoran Milanovic primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovica u okviru Ustavom predvidjenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

– A ne, ne, ne smijemo se rukovati – rekao je Plenković na što ga je Milanović upitao: ''Zar ne smijemo?''

– Ti kažeš da je to karijes, ja kažem da ne smijemo – odgovorio mu je Plenković.

Predsjednik Milanović i premijer Plenković nakon ovog su kratkog pozdrava sjeli i započeli sastanak iza zatvorenih vrata. 

Komentara 94

AN
Antifa2O2O
12:15 16.07.2020.

To radi automatika jer se cijeli život rukujemo. I ja se zaletim koji put.

BE
bezvrijedanyugodinar
12:53 16.07.2020.

Malo humora ne škodi u politici🇭🇷😂👍

Avatar Ćelavac
Ćelavac
14:15 16.07.2020.

Racionalna raspodjela resora. Ide se ka funkcionalnosti, efikasnosti i transparentnosti. Plenković se još jednom dokazao djelima. Neka ostali i dalje laprdaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije