Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RH

Milanović o Medvedevu: 'Neću stajati između luđaka u Rusiji i Ukrajini. Ja sam za Hrvatsku'

Pixsell/Reuters
03.05.2022.
u 15:01

U tom kontekstu prozvao je i Plenkovića koji ga naziva ruskim agentom.

Dmitrij Medvedev, bivši ruski premijer, danas dopredsjednik Vijeća za nacionalnu sigurnost i bliski Putinov suradnik, poručio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću da mu uskoro prijeti odmazda Kijeva.

Medvedev je na svom Telegramu napisao da Milanoviću prijeti odmazda zbog njegovih stavova i izjava o Ukrajini i Rusiji. "O novim neprijateljima Ukrajine", stoji u naslovu poruke bivšeg ruskog premijera na Telegramu objavljene jučer. Medvedev piše da "Ukrajina sve više bez ceremonije sjeda na vrat europskih sponzora" te da se "Amerikanci još uvijek boje".

Zoran Milanović na to se osvrnuo u Vukovaru.

“Ja nisam na strani Rusije, ne poznajem Medvedeva niti se želim stavljati na takve udice da se sad stavljam između Medvedeva i nekakvih luđaka u Ukrajini ili luđaka u Rusiji. To nije moj svijet, ja sam na strani Hrvatske. Pokušavam za hrvatski narod iskamčiti što više. Tretiraju nas kao budale, kao naciju trećeg reda, sve to skupa huljski i udbaški podupire Plenković samo da bi se obračunali sa mnom, to je najstrašnije", rekao je Milanović.

U tom kontekstu prozvao je i Plenkovića koji ga naziva ruskim agentom.

"Tko je prvi počeo, tko već godinu dana izbjegava, bojkotira? Tko je Gotovinu, Čermaka nazvao udbaškim pudlicama? Tko govori da sam ja ruski agent? Ja s Rusijom nemam veze. Kad je dolazio šef Gazproma u Zagreb, od mene je dobio šup kartu. Ne bojim se ni Rusa ni Ukrajinaca, lako ću ja s prijetnjama. Rusi igraju svoju igru, oni su agresor u ovom ratu, a mi imamo kliku na vlasti”, rekao je Milanović.

VIDEO Milanović: Ovo nije ucjena. Niti je ovo s Finskom i Švedskom ucjena, niti iznuda

 

Komentara 69

PK
Posljednji Komšikanac
15:23 03.05.2022.

Gospodin Milanović pere HDZ, trlja, trlja sve se puši im iz ušiju.

DA
Day
15:04 03.05.2022.

Još jednom ,svaka čast, konačno pomak u obrani Hrvatske.

SK
Skate
20:03 03.05.2022.

Samo naprijed i odvažno Milanoviću,pošteni Narod cijeni zaštitu Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije