Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić:

'Milanović je svijetu predao poruku – ne vjerujte Hrvatima'

milan kujundžić (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
30.08.2013.
u 19:22

"Ovaj nečuveni zakon pokušavaju prikazati svojom borbom za naše interese, molimo ih da se bar ne rugaju s narodom"

– Premijer i njegov ministar pravosuđa svijetu su predali ovu poruku; ne surađujte s Hrvatima, oni će vas prevariti – kazao je na konferenciji za novinare predsjednik Hrvatske zore – stranke naroda Milan Kujundžić.

Kaže da su Europa i svijet biznisa razočarani potezima hrvatske Vlade u vezi s “lex Perkovićem”. U stranci to smatraju “...do srama bolnom obmanom vlastita naroda i njegove težnje za pravičnošću, kada članovi Vlade ovaj nečuveni zakon pokušavaju prikazati svojom borbom za hrvatske interese... Lijepo ih molimo, kad već rade štetu, da se bar ne rugaju s narodom”.

Kujundžić apelira da se ne dopusti urušavanje čitavog zdravstvenog sustava, jer je on, “sa svim svojim manama, ipak još na vrlo visokoj razini”. Uzroci su kumulirani godinama i nema lakog izlaza, ali valja početi od micanja politike iz sustava, znači vratiti zdravstvo u ruke kompetentnih.

– Učinite sve da iz zemlje ne odu najbolje medicinske sestre i liječnici – poručuje Kujundžić vladajućima.

>> Kujundžić: Pokrenut ćemo narod da oslobodi državu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije