Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporba proziva
Povratak na članak

'Milanović je kriv zbog odugovlačenja s ćirilicom!'

To je ili čin ljudskog i političkog idiota ili je to čin jednoga provokatora, kazao je Šeks o pozivu na bojkot 35 srpskih trgovina u Vukovaru

Komentari 34

DU
Deleted user
17:58 10.04.2014.

ovaj Hodžić neće dobro proći na idućim izborima. baš sam neki dan razgovarao sa jednim muslimanom koji je kategorički odbijao ćirilicu u Hrvatskoj. Čovjek je vrlo jednostavno objasnio: Forsiranje ćirilice u Vukovaru nema veze sa demokracijom niti pravima, to je čista provokacija! Ćirilice nije bilo u Vukovaru ni za vrijeme druga Tita i Jugoslavije. 50 godian srbi su nam nametali tzv srpsko-hrvatski, tj. hrvatsko - srpski, a sada odjednom oni ne znaju čitati latinicu niti razumiju Hrvatski jezik! A neće niti Lesar proći što se me mene tiće. Glasao jesam za vas nakaze, ali više neću. Pun mi je kufer ovih šminkera koij pokušavaju glumiti neke velike liberale. Nije mi jasno, kako ne razumiju da sa ovakvim provokacijama potenciraju jačanje nacionalizma. Kao da namjerno doljevaju ulje na vatru. U meni ova cjela situacija budi revolt, a načelno ne gajim negativne emocije prema srbima. Kako li se tek sada hrani mržnja onih koji imaju probleme sa manjinama!!!

VL
KA
kafka
17:39 10.04.2014.

Rekao je da dok je on premijer referenduma neće biti. Da bi održao riječ izgleda da će morati dati ostavku ili će se članstvo SDP-a probuditi i ... .

VL
BL
Blizard
21:23 10.04.2014.

Uskladiti prava manjina kao sto je to regulirano u EU , Hrvatska je danas jedinka te zajednice i ništa vise . "referendum protiv ćirilice " ne postoji čista izmišljotina i izvrtanje referendumskog pitanja koje je postavio stožer za obranu hrvatskog Vukovara , najveća tragedija po hrvatsku bila bi odbaciti stav 700 000 gradjana .

VL
BL
Blomberg
17:50 10.04.2014.

Ovo je gorje nego neka rasprava u Zanzibaru. Tu nesmije biti dvojbe i treba postivati volju naroda basta.

VL
Avatar delminium
delminium
18:18 10.04.2014.

nego -------- sretan vam dan državnosti

VL
EV
Evadjoj
19:04 10.04.2014.

Ma pametan je Milanovic,zna on dobro da nijedna država u svijetu neda ni svoju teritoriju, ni natpise na drugim jezicima naseljenim narodima i njihovim generacijama i generacijama koji tu zive. Izvoli ,poštuj zakon,pismo i natpise zemlje u kojoj zivis,ako tii se ne svidja, nitko te i ne pita svidja li ti se.

VL
ĆA
ćaćaća
20:12 10.04.2014.

kad partiji ne paše onda se ukida i referendum..koje li sprdačine od vlasti:))

VL
DU
Deleted user
08:43 11.04.2014.

Njima nije jasno da su ili će uskoro biti politička povijest i da su njihova mišljenja i komentari nebitni.

VL
L0
luena 01
17:48 10.04.2014.

Menije dosta vise i vlade i oprbe a vjerujem i vecini ,podnesite svi ostavke da narod iz pocetka poci ali bez vas i da konacno moze disati,ovo sto je trenutno u zemlji vise nitko u normalno svrstat ne moze....normalno je nesto drugo....

VL
BU
Bulaba
18:05 10.04.2014.

Ovo je republika, u republici je narod suveren i narod ima pravo odlučivati na referendumu o apsolutno svemu. Nitko i ništa ga u tome ne smije spriječiti. To je suština Ustava RH. Od kada su prikupljeni potpisi, više nema razgovora, građani su zatražili referendum i njega ima biti. Ustavni sud ima pravo zabraniti referendum jedino ako bi rezultat istoga mogao biti protuustavan, a rezultat referenduma o Vukovaru ni u jednoj varijanti nije protuustavan i nije u koliziji s niti jednim člankom važećeg Ustava. Referendum se ne može zabraniti čak i ako bi njegov rezultat bio suprotnosti s međunarodnim ugovorom, i u tom slučaju je volja naroda iznad međunarodnog ugovora, iako ni to ovdje nije slučaj. Zabrana referenduma bio bi klasični državni udar i tada bi bila dužnost svakog građana da osigura punu primjenu Ustava i zakona na bilo koji način.

VL
MX
MXLCLGTG
22:45 10.04.2014.

Ovih dana predsjednik se raspricao oko strucni ljudi da rade na prijedlogu novog ustava pa evo sanse ako se vec mijenja ustav da se u te promjene unese kako birati zastupnike u sabor kao sto je u Evropi pa onda Niko nece imati zajamcena mjesta u saboru nego ce samo o broju glasova uci u sabor pa onda nece biti pitanja kao sto je Hodzicevo zasto se nose majice crne boje ako zastava vec ima svoje boje a nece da kaze zasto po bosni vise zelene zastave iako bosna ima boje svoje zastave,niti ce biti pupijeve filozofije

VL
EV
Evadjoj
20:46 10.04.2014.

Ali Tito se izgleda pobrinuo samo njemu da bude dobro dok je on živ,a poslije koljite se.nije pravedno radio,dopustio je da jedan narod u ex Jugoslaviji dominira nad svim narodima.i Srbi su navikli dominirat i ne mogu se pomiriti saa tim.stlno nas napadaju po portalima.zamislite sada da idem na portal neke države ,napadam i pljujem po njima.pa bila bih za psihijatrije.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:04 11.04.2014.

Milanović po dobrom starom običaju šuti kada su u pitanju interesi HRVATSKIH građana...

VL
ZS
zorom.sigur
18:22 10.04.2014.

Josipovic i Milanovic su pretvorili HRVATSKU u Josipovicev GOLI OTOK, a linic dijeli financijske BATINE HRVATSKOM NARODU

VL
DD
ddh
19:15 10.04.2014.

Oporba je otkrila opet toplu vodu. Pa od 2012 do danas Sabor je samo potvrdjivai i provodio odluke njihovog velikog vodje. Glasacka masina Kukurikovaca, masina poslusnih pajaca radi tako i tako samo ono, sto veliki vodja odredi. Da im njihovv " premijer" naredi, da glasaju za to, da se Hrvatska sutra pripoji Srbiji, digli bi svi Kukurikavci ruke bez pogovora.

VL
MB
mirka.bizjak
09:25 11.04.2014.

lija za mnogo nepradilnih odluka je kriv Milanović!

VL
SJ
samo.jako.397
10:51 11.04.2014.

Dobro jutro da je kriv. Pa srbin srbina stiti...

VL
DU
Deleted user
09:30 11.04.2014.

U dosadašnjim raspravama sa svojim bratom koji je zagriženi HDZ-vac, i koji još uvijek brani dr.Ivu, ovim putem se izvinjavam za sve riječi koje sam mu rekao braneći v.šeksa i j.kosor. Plač naše majke koja je morala slušati naše duboko umne rasprave o nebitnim ljudima, još jednom brate i majko oprostite.

VL
LB
lela.baborela
11:02 11.04.2014.

"Milanović je kriv za odugovlačenje ćirilice." Naravno on je isključivi krivac za ćirilicu.

VL
ST
Stipeprof
20:24 10.04.2014.

Jeste li za to da se u Federaciji B i H Hrvatima (koji su manjina) dozvoli upotreba hrvatskog jezika samo tamo gdje ih ima preko 50 posto?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.