Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet se druže

Milanović i Vujčić na božićnom partyju Emila Tedeschija

Emil Tedeschi, Zoran Milanović
Screenshot Facebook
24.12.2012.
u 22:38

Poduzetnik Emil Tedeschi organizirao je u zagrebačkom klubu Pepermint božićni party na kojem je bio premijer sa suprugom te guverner HNB-a Boris Vujčić

Poduzetnik Emil Tedeschi organizirao je u zagrebačkom klubu Pepermint božićni party, a kao gosti su mu bili i premijer Zoran Milanović te guverner HNB-a Boris Vujčić. Milanović je na party došao sa suprugom.

Inače, ovo nije prvi puta da se premijer druži s vlasnikom Atlantic grupe. U lipnju je Milanović boravio u Tedeschijevoj Vili Floriana na Hvaru, a i tada je s njima bio i Boris Vujčić koji je u to vrijeme bio zamjenik guvernera Željka Rohatinskog.

>> Milanović i Tedeschi zajedno na ručku u restoranu Gallo

Komentara 8

GO
golub
11:11 25.12.2012.

I dalje nije jasno radi li se ovdje o najbogatijim po radu trudu i sposobnosti, ili se radi o pljačkašima narodne imovine koju su pretvorili u državnu i sebi podjelili.

Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
16:49 25.12.2012.

HAHAHA "Socijalist",Bankar i tajkun na proslavi Božića.HAHAHA

OG
Oger
11:01 25.12.2012.

25.12.2012. u 10:15h korisnik3 je napisao/la: dj partizan i mc komunjara na partiju "partija". jos im samo fale nosac titove stafete sa prisavlja i potomak zapovjednika golog otoka sa pantovcaka kao vidzejevi. te ministarke pusic i opacic kao hostese povlakaa plesacice u kavezu. i cirkus se uistinu moze nazvati potpunim. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jel' ti to pises o svojoj obitelji? Ja na slici ne vidim ni partizane, ni komunjare ni plesacice u kavezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije