Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se druže

Milanović i Tedeschi zajedno na ručku u restoranu Gallo

'19.11.2012.,  Zagreb - Konferencija za novinare u Banskim dvorima na kojoj su premijer Zoran Milanovic i ministar Slavko Linic predstavili plan rebalansa proracuna.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Jurica Galoić/PIXSELL
04.12.2012.
u 11:33

Premijer Milanović ljetos je prozivan nakon što se saznalo da je boravio u Tedeschijevoj vili na Hvaru

Premijer Zoran Milanović i Emil Tedeschi, većinski vlasnik Atlantic grupe, viđeni su u ponedjeljak na ručku u zagrebačkom restoranu Gallo, piše Poslovni.hr.

Nakon što je ljetos Milanović boravio u Tedeschijevoj vili na Hvaru, uz obrazloženje da je riječ o prijateljstvu od malih nogu, premijer i jedan od najvećih gospodarstvenika u državi i regiji i dalje se druže.

Kako je Večernji već pisao, premijer Zoran Milanović nije bio jedini ekskluzivni gost Emila Tedeschija u vili Floriani na Hvaru, nego se s njima nalazio i budući guverner Boris Vujčić.

Komentara 26

ST
stefj
13:08 04.12.2012.

He, he, dobio Atlantic tuste stotine milijuna kredita, valjda će Tedeschi moći platiti ručak...

AP
ApolloKrid
11:48 04.12.2012.

ruka ruku mije, na hrvatski način, ništa čudno, ljudi žele imati još više novca i udružili su snage, vujčić, zoki, tedesci i nevidljivi četvrti ortak koji izdaje naredbe

OB
-obrisani-
11:44 04.12.2012.

organizirani kriminal se može i mafijom zvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije