Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALI PORUKU

Milanović i Kotromanović popeli se na Triglav: Laste se vraćaju!

Foto: Facebook
1/2
02.08.2017.
u 20:27

Teže od očekivanog i ljepše od očekivanog... radna terapija, znoj štedi krv, oluja 95, napisao je Kotromanović

Prijatelji i bivši suradnici u SDP-ovoj Vladi Zoran Milanović i tadašnji ministar obrane Ante Kotromanović, popeli su se na najviši vrh Slovenije Triglav. 

Nakon što su prije nekoliko mjeseci zajedno osvojili najviši vrh Hrvatske popevši se na Dinaru, odlučili su se uhvatiti u koštac s još višim Triglavom.

Kotromanović je na svojem Facebook profilu objavio da su se popeli na Triglav napisavši:

- Teže od očekivanog i ljepše od očekivanog... radna terapija, znoj štedi krv, OLUJA 1995.

U video objavi Kotomanović je poručio: Laste se vraćaju! Zanimljivo, u objavi od prije nekoliko mjeseci s vrha Dinare, bio je napisao: Vratit će se laste!

Objavu su komentirali mnogi komentatori, a neki su mu napisali da će mu kupiti "selfie štap" kako bi mu fotografije s planinarenja bile kvalitetnije.

 

Komentara 122

DU
Deleted user
20:38 02.08.2017.

S parama od remonta migova mogu osigurati unucad do 100 koljena jos fali mestar Tihomir Jakovina-poljoprivredna apoteka.

DU
Deleted user
20:50 02.08.2017.

Znoj...? Niste se vi u životu oznojili..... Sramota, u taj kontekst staviti "Oluju"

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:40 02.08.2017.

Neka tamo i ostanu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije