Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović i Karamarko na ispitu kod profesora Petrova

I SDP i HDZ pristali su na 99 posto svega što Most traži- igrokaz sada postaje tužan

Komentari 34

IV
ivomarjanovic28
15:30 01.12.2015.

treba prepustiti mostu i vladu i sabor. Nek sami vladaju nebi ni 3 mjeseca izdržali u mostu se sve pita tog grmoju i petrova a ostali zastupnici ne odlučuju ništa

VL
AI
andja.ivan.knezevic
15:43 01.12.2015.

treba im dati domaći uradak: tko će duže dubiti na glavi , vjerujem da bi i to prihvatili, jer vlast je velika slast, pa neka oproba i to.

VL
DU
Deleted user
15:46 01.12.2015.

Petrov će biti "zaslužan" što će Vlada RH, bilo lijeva ili desna, biti stabilna k o šparet na biciklu. I da se radi o situaciji u kojoj se desetljećima nalazila Italija, tj. Vlade padaju učas, ali gospodarstvo stabilno - ajd, još bi se i našlo razumijevanja za takav neki ucjenjivački poduhvat. Međutim, mi smo na rubu - i što se tiče financija, i što se tiče dugova, a bogme smo i na rubu EU i kao takvi izloženi prijetnjama posljednjih mjeseci, te je Petrov u najmanju ruku neodgovoran. Njegove ambicije su do neba, a sposobnosti do sada nije iskazao - jer jedno je mali nogomet (Metković i okolica), a drugo je veliki teren gdje mnoga malonog. ekipa učas ostane bez daha i ideja.

VL
AR
arijel
15:44 01.12.2015.

Trilogija jada

VL
LI
lindov
15:46 01.12.2015.

Pa istina da je u programu MOSTA ima puno rupa, ali, dali je moguce imati vise rupa od SPD-og programa u zadnjih 4 godina. A u buducim rupama da i ne govorimo. Ne govorimo vise o programu nego o jednoj velikoj rupi.

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
15:37 01.12.2015.

Tragikomedija je prava riječ... trganje za vlast. Ponižavajuće su izjave i obećanja onih koji žele smrdljive guzice i dalje smještati u fotelje (pogotovo Mil (ov)anović i njegovi državni neprijatelji). Obećajem sve - a kad jednom zasjednem na vlast, bit će po mome... jao si ga nama!

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
15:44 01.12.2015.

Ma novi izbori ce rijesiti sve I zaustaviti ove gluposti

VL
MI
miso
18:16 01.12.2015.

''Ako pristaju na sve što Most traži, zašto Milanović i dalje trubi da su oni dokazani "igrači" koji znaju i mogu, a još je veće pitanje zašto su bavarski ekonomski stručnjaci uopće radili HDZ-ov gospodarski program kad je šef HDZ-a taj isti program spreman provući kroz rezač papira i prihvatiti takozvani reformski program Mosta?'' .... Odgovor: Sve zbog vlasti, vlasti, vlasti, ... .

VL
CR
cronada
15:30 01.12.2015.

Sve to izgleda kompaktno kao svicarski sir😁😁😁

VL
DU
Deleted user
15:31 01.12.2015.

Milanović i SDP nisu zaslužili još jedan mandat,dali je Karamarko spreman da preuzme krmilo ?? Nadam se da će Božo znati odgovor za ovo pitanje.

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
15:47 01.12.2015.

U vrlo neugodnoj smo situaciji...trebamo izabrati, a izbor je jadan. Karamarko je slab, HDZ bi bio uvjerljiviji s nekim drugim na čelu. HDZ ima ljagu iz prošlosti zbog zlokorištenja pozicija određenih čelnika, ali valjda su se sada opametili. Oni barem neće Hrvatsku "četničiti" i skrnaviti naše svetinje. SDP i Mil(ov)anović su gnjusni izdajnici i primitivni partizančine i komunjare, zlotvori koji Hrvatsku guraju natrag u srbosmrdoslaviju _ barem tu za prave domoljube dvojbe nema - njih nikad više. Konačno, mala krijesnica Most : grupa politički potpuno neiskusnih ljudi, zapravo prenaivnih da bi mogli učinkovito plivati uzburkanim vodama naše političke scene.

VL
AU
audiat
17:02 01.12.2015.

Grmoja je sef iz pozadine vuce sve konce.On je sve pokrenuo i u Metkovicu samo voditi drzavu je drugi par cipela.

VL
LA
LANA555
17:56 01.12.2015.

Pa kaje ovo ? Kaj su nam svi politicari poceli ic u skolu.A kaj snama ?

VL
EN
ena nena
21:12 01.12.2015.

Profesor Petrov toliko je politički dalekovidan da je svoju 'viziju' krenuo ostvarivati s Prgometom i Petrinom. Hmm... kakav li mu je tek provedbeni plan reformi?

VL
GL
gloria
16:38 01.12.2015.

Bozo je po struci psikijatar, a oni bi trebali malo bolje kuziti patologiju osobnosti koje kod ove dvojice ima na pretek. Sad bumo vidli koliko je dobar strucnjak.

VL
TP
trias politica
17:03 01.12.2015.

Karamarko na ispitu, a ovaj drugi na liječenju.

VL
AN
anticenzura
16:10 01.12.2015.

Sramotno je sto se u textu nigdje ne spominju biraci i nepostovanje volje biraca i nepostovanje demokracije. A vi ste draga gospodo intelektualci s olovkom u ruci najodgovorniji za stanje u nasoj zemlji. Da ste vi ozbiljni i strogi i da ih izvedete pred stub srama, kako to ozbiljni novinari rade, na primjer ovdje u Svicarskoj, ne bi oni smjeli raditi to sto rade. Ovdje su novinari vece face od politicara, sve imaju pod kontrolom, natjeraju polticara da da ostavku i za najmanju sitnicu i gresku sto uradi. Njima su mediji najjace oruzje u zemlji, a vi se s vasim politicarima sprdate, zato nam i jesu takvi kakvi su. Pa taj lik Petrov vuce za nos citavu naciju, a najvise Hrvatske gradjane, koji uopce nisu njemu dali svoj glas. Nisu bitni politicari, SDP-evci i HDZ-evci, bitni su gradjani, koje doticni Petrov ne postuje. Ucjenjuje politicare da pljucaju na ono sto su obecali gradjanima, i da prihvate njegov program, prakticki SVI moramo prihvatiti njegov program, citava nacija, a uopce nismo njima dali svoj glas! Znaci politicari lijepo trguju i jedni i drugi i treci s nama kao s ovcama, uopce im nismo bitni mi gradjani, nego samo njihove fotelje!! A vi novinari SUTITE, umjesto da dignete glas i izvedete ih SVE pred stub srama!!

VL
IG
ivo.garic.52
21:58 01.12.2015.

Bozo dali ti znas koliko tebe Milanovic mrzi,ovako ga jos niko nije vodao kao pudlicu na uzici,bravo Bozo pa to nema cijenu.

VL
MA
Machak
09:18 02.12.2015.

Apsolutno se slažem. Trebali su ga otpiliti odmah na početku. On je i onako nesposoban. Ali za to ima vrlo visoko mišljenje o sebi i "ulasku u povijest". Moje mišljenje: Novi izbori, pa će biti brutalno prizemljen.

VL
NA
nastojimbitinormalan
20:59 02.12.2015.

Bravo Božo! Uspio si odskoćiti iznad sve političke bande u našoj državi! Nadam se da će korupcija i lopovluk poćeti stagnirati nakon 24 godine političkog kriminala. Uz tebe je svaki imalo savjestan građanin hrvatske koji želi promjene na bolje. Pozdrav iz Podravine!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.