Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetio se svoje izjave iz 2012.
Povratak na članak

Milanović: Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena?

"Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge?", upitao je Milanović u novoj objavi na društvenim mrežama

Komentari 40

WA
walker
21:33 16.10.2020.

Kad je roditeljski sastanak da se ova dvojica konačno malo primire? Ako na sljedećim izborima oni osobno ili njihove političke opcije osvoje više od 10%, možemo ugasiti svjetlo. Korona, potres, ovrhe, ekonomska kriza, a oni lupaju jedni po drugima?! Tko je odgovoran za napetost među ljudima? Vladajuće političke elite kojima je modus operandi okupljanje u opskurnim klubovima usred karantene, ismijavanje i nepoštovanje prema onome što bi nas trebalo okupljati kao pripadnike jednog naroda (himna, državni praznici, obilježja ratnih postrojbi Domovinskog rata), odbijanje prihvaćanja bilo kakve odgovornosti za političke i sve druge odluke ("ja ništa o ničemu ne znam"), manipuliranje epidemiološkim odredbama (tko i kada mora ili ne mora u samoizolaciju, Hrebak, Plenković)... Poniznosti treba i dosljednosti, međusobnog uvažavanja, a ne neukusno slavljenje pobjeda nad političkim neistomišljenicima, nadmudrivanja i igrice, kao da je to smisao politike... Smisao politike je briga za opće dobro, a ne bahato prenemaganje i kavansko razračunavanje sa svime i svakime. Nek se nađe neka pedagogica pa nek ovoj dvojici to objasni..

VL
DU
Deleted user
21:07 16.10.2020.

Političkim ekstremizmom definira se pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog poretka ili vlasti. Sve drugo spada u red legitimne političke borbe, kulture ili nekulture dijaloga. Građani imaju pravo kritizirati,osuđivati,iznositi povijesne činjenice i istine,istupati u javni prostor kritički. Građani imaju pravo čak i vrijeđati političare.To je dio njihove osobne kulture ili nekulture,a ne kaznenon dijelo. Političari su javni službenici,servis građana a ne faraoni. Bacanje fraza i foslukula s dva najznačanija brdašceta je dimna bomba.Skretanje žiže javnosti s krupcijske afere JANAF od kud su čerupali i lijevi i desni. Plenković nabaci Milanoviću,ovaj mu vrati "na volej" i tako 30 godina.

VL
FM
fmica
08:31 17.10.2020.

milanović je trump za sirotinju....

VL
RO
roland
21:04 16.10.2020.

Ne vodi se država preko Facebooka.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
05:12 17.10.2020.

"Pamti li itko" obecanja napretka zivotnog standarda gradjanima RH i Hrvatske kao cjeline, SVIH dosadasnjih premijera, predsjednika i sefova HDZ-a, SDP-a, IDS-a, HNS-a (bolje reci HDZSDPIDSHNS-a), izgovorenih u svim predizbornim kampanjama do sada ?????? "Pamti li itko" njihove izjave o napretku i boljitku gradjana RH i Hrvatske ostvarenim pod njihovim vladama ili poslije osvojene fotelje na Pantovcaku??????? A moze li se tko sjetiti nekog od tih obecanja koje je ostvareno??????....................."Pamti li itko" sve afere koje su se dogodile za mandata SVIH dosadasnjih predsjednika i vlada bessmisleno je pitati, s obzirom da ih je toliko da ih tesko moze i dragi Bog popamtiti?

VL
DU
Deleted user
06:13 17.10.2020.

Netko bi svima njima trebao objasniti da je njihov posao javno dobro. Ako misle ovako, neka si odu u neku zabit, kakvih je sve više, sjednu pred lokalnu trgovinu i uz bocu piva rasprave svoje odnose. Ili neka se uozbilje i prihvate hrvatske ekonomske zbilje,o kojoj oni pojma nemaju. A fejs i ostalo im ukinuti, k'o zločestoj djeci.

VL
TO
Toni12345
21:20 16.10.2020.

Karamarko je moralna vertikala za Plenkovića i Jandrokovića.

VL
Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
07:58 17.10.2020.

Uzalud." Domoljubima" treba kulture!

VL
DU
Deleted user
21:20 16.10.2020.

Preko facebooka na dnevnoj bazi polemiziraju najznačajnije političke institucija? Ovo je samo po sebi fenomen. Zapitaju li se gospoda tko sve i od kud prati te aktivnost i što iznose na svojim profilima? Političari,naročito značajniji državni dužnosnici ne bi trebali imati profile na društvenim mrežama. Kao ni svjesni pojedinci.Društvene mreže prikupljaju vaš objave,popis prijatelja,neovlašteno pristupaju telefonskom imeniku,sms porukama - ako te aplikacije imate na svojim mobilnim uređajima.

VL
Avatar Moj_tata_je_KAMOCEMO_
Moj_tata_je_KAMOCEMO_
10:20 17.10.2020.

Mi Hrvati sa Domovnicom.....zaslužujemo takvog prdsjednika !!!.....on nije ona tuka sa umjetnim trepavicama !! Prema lopovskoj bandi je i preblag,tu stranku treba izbacit iz Evrope a ne iz Hrvatske.....sve je korumpirano od javnih poduzeca,sudstva,opcina,županija,ministarstava i inih drugih državnih institucija...

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
11:49 17.10.2020.

Sto se mene tice, ja jedino cega se sjecam sad je Mercedes za bivseg sefa SDP-a od 6 mil. kuna i isti takav za sefa HDZ-a, sto nas dovodi do jedinstvene cijene od 12 milionceka kuna.

VL
DU
Deleted user
09:15 17.10.2020.

Ili mi ili oni. Toliko o Milanoviću.

VL
ME
Meter
11:00 17.10.2020.

Obostrano japajakanje, brinite o općem interesu i suspregnite svoj ego (ako možete)

VL
Avatar Krile102
Krile102
22:45 16.10.2020.

Bilo bi u redu da se u potpunosti istrazi sto je to mladog covjeka od 22 godine nagnalo da iz automatskog oruzja puca u po bijela dana u pripadnike MUPa i zgradu Vlade RH.I da se rezultati istrage javno objave.Takodjer,da se i sada kao i ranijim slucajevima ,omoguci MUPu da istragu obavi neovisno ,bez pritisaka od strane Premijera ,Vlade Sabora ili Predsjednika

VL
AD
adminka
06:31 17.10.2020.

pamtim samo kaj vele dobronamjerni ljudi, za političare, koji su, na našu sreču, nestalne zvijezde repatice, ne mogu reči da spadaju u tu skupinu

VL
SK
skupiduša
20:28 17.10.2020.

Način komunkacije predsjednika i premijera je nedopustiv i sramotan, ispod svakog nivoa. To nije primjereno za ljude iz najzabitnijeg sela. Ako imaju nekakav problem, neka se sastanu i to riješe bez javnosti. Ovako sramote državu i sami sebe. Vidimo da fakultet nije mjerilo kulture!

VL
NE
Neo001
10:00 17.10.2020.

Narod pamti da slučajni nikada nije bio normalan, da je od djetinjstva ulični nasilnik, da je arogantan, agresivan, bezobrazan. Hvala klaunu što nam ga je podario !

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
20:56 16.10.2020.

Kako je to neopisivo tuzno, kada se predsjednik jedne drzave bavi ovako primitivnim stvarima! No, svaki narod zasluzuje ono, sto je birao!

VL
Avatar Poskok
Poskok
23:02 16.10.2020.

facebook? pa kad to kao predsjednik ne mora zasto to ipak radi?

VL
SH
Shadow_
23:29 16.10.2020.

To Zoki reci ovim lažnim mirotvorcima i lopinama od jučer sve sto ih ide .. samo jako ;)

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.