Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramazanski bajram

Milanović čestitao muslimanima: 'Bajram Šerif Mubarek Olsun!'

Zoran Milanović
Patrik Macek/PIXSELL
07.08.2013.
u 11:54

"U prigodi Ramazanskog bajrama, u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem najiskrenije čestitke", napisao je Milanović.

Premijer Milanović čestitao je vjernicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram.

"U prigodi Ramazanskog bajrama, u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem najiskrenije čestitke. Neka vam ovo blagdansko vrijeme protekne u miru i sreći, radosti i obiteljskom zajedništvu. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", napisao je u čestitki premijer Milanović.

Muslimanima je čestitao i predsjednik Ivo Josipović:

"Svima želim da blagdanske dane provedu u radosnom vjerničkom i obiteljskom okruženju, u ozračju mira i ljubavi. Želim da duhovni poticaj Bajrama svima bude ujedno i poticaj za daljnju zauzetost za mir, zajedništvo, toleranciju i izgradnju općeg dobra u Republici Hrvatskoj. Bajram Šerif Mubarek Olsun!"

>>Vlada: 'Nema smisla procesuirati zviždače na premijera'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije