Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nismo nasred prerije'

Milanović: Bilo bi lijepo da Amerikanci kupe Inu

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.03.2014.
u 12:48

Hrvatski premijer komentirao je zanimanje američkih investitora za kupnju naftne kompanije i dodao da Hrvatskoj neće biti svejedno tko je u Ini. – Tkogod je spreman ulagati i biti partner dobrodošao je – rekao je u Australiji

Ina je međunarodna kompanija, s pola dionica u vlasništvu međunarodne kompanije, a nama nikad neće biti svejedno tko je u Ini jer je država vlasnik 50 posto Ine i tkogod je spreman ulagati i biti partner dobrodošao je.

Tako je iz Australije je, sa sveučilišta Monash u Melbourneu, predsjednik hrvatske Vlade Zoran Milanović komentirao interes Amerikanaca za ulaganje u našu naftnu kompaniju.

– Bilo bi lijepo da su to Amerikanci ili netko drugi, ali to se radi prema hrvatskim i europskim zakonima. Mi nismo zemlja na pustopoljini, negdje nasred prerije, nego smo zemlja u Europi i svaki investitor je dobrodošao – poručio je premijer dodajući da Hrvatska ima dobar zakonski okvir.

– Amerikanci, ili netko drugi, neću reći, ali znaju se pravila – rekao je Milanović u Melbourneu.

>>Amerikanci žele smanjiti ruski utjecaj i kupiti Inu

 

Komentara 7

NV
novo vriijeme
13:41 13.03.2014.

Bilo bi lijepo da INA-u kupi Hrvatska. Gdje je onaj ultrabogati direktor INA-e sa palaćama u Londonu. Zašto njega netko ne uhapsi, proda palaču koja je kako smo vidjeli kraj kraljičine pa bi bilo za predujam. Nije ni taj mogao zaraditi legalno za palaču iz iNA-ine plaće.

51
512Petra
14:29 13.03.2014.

Pa ajmo sve prodati ha?

DJ
djemsbremz
13:48 13.03.2014.

izgubljeni kao guske u magli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije