Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi krug izbora

Milan Kujundžić: Doći će do promjene na Pantovčaku

Milan Kujundžić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
29.12.2014.
u 23:14

Milan Kujundžić, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora dobio 6 posto glasova, nije htio reći za koga će glasovati u drugom krugu

U HRT-ovoj emisiji Otvoreno Milan Kujundžić, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora dobio 6 posto glasova, nije htio reći za koga će glasovati u drugom krugu.

No, kazao je da će doći do promjene na Pantovčaku, što znači da, po njegovu mišljenju, Kolinda Grabar Kitarović pobjeđuje Ivu Josipovića 11. siječnja.

"Svi se hoće ulizati mojim biračima"

–  Promjene počinju s Pantovčakom pa parlamentarnim izborima pa Vladom.  Potrebno je urediti državu, potrebna je borba protiv korupcije, zakonitost jednaka za sve, demokratska i demografska obnova. Sjeme koje je bačeno prije nekoliko mjeseci će proklijati – rekao je Kujundžić te dodao da je on jedini pobjednik jer ima najbolji startni rejting, a stranka mu postoji samo godinu dana.

– Svi se hoće ulizati mojim biračima, ali im poručujem da ne nasjedaju na to – kazao je Ivan Vilibor Sinčić koji je u prvom krugu prošao mnogo bolje od Kujundžića i osvojio 16 posto glasova. –  Licemjerno je da su preuzeli pitanja koja sam ja otvorio, a 25 godina vladali su državom i doveli je tu gdje je sada i sada se dodvoravaju mojim biračima – dodao je Sinčić koji smatra da se ne smije dati legitimitet kandidatima HDZ-a i SDP-a.

– Ne možemo dati legitimitet ljudima koji su nas uhićivali i uništavali ovu zemlju. Mi smo stranka već tri godine. Ili ne izađite ili dopišite moje ime kao treće – pozvao je svoje birače Sinčić.

>>Josipović je bio zatečen i u šoku, Grabar Kitarović sigurna i u zanosu

>>Kolinda izborni uspjeh slavila uz Joleta

>>Pogledajte prvi susret Josipovića i Grabar Kitarović nakon izbora

Komentara 31

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
23:44 29.12.2014.

Jasno je da vlada nervoza u SDP-u, nije bilo naročitih ovacija, mrka lica uspješnog Grčića, matematički preciznog (vidi popis birača) Bauka i inteligentne Milanke Opačić. Čini se da ništa od Josipovićevog drugog mandata. S Dejanom Jovićem ili bez njega, svejedno. Region je out, Hrvatska je opet in.

BU
Bulaba
23:57 29.12.2014.

Milane, care, priberi se što prije i vrati se. A sad napravi što moraš.

SE
senior
00:22 30.12.2014.

Da je postojala ikakva mogućnost da se za predsjednika predloži jednog pravog pravcatog magarca, vjerojatno bi dobio više glasova od Kujundžića. Da sam na njegovom mjestu pokrio bi se ušima i šutio. Ali "baja" nema srama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije