Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na jučerašnji ispad Vučića
Povratak na članak

Kovač: Vučić je provodio politiku Velike Srbije!

"Sjećamo se da je gospodin Vučić tada dolazio u Hrvatsku, u okupirani dio Hrvatske i poručio 1995. godine da Glina i Banija nikada neće biti hrvatska, da su bile i da će ostati srpske i da će tamošnji narod živjeti u Velikoj Srbiji. To je nastavak takvog ponašanja, takve politike, što je za nas neprihvatljivo", rekao je ministar Kovač.

Komentari 60

DU
Deleted user
13:31 20.08.2016.

Provodi je i sada! Ko to ne vidi je slijep. Vuk dlaku mijenja ali cud nikada. Radikali ponovo u Skupstini, oni ne odustaju od granice u Karlovcu i tko sa Srbijom hoce imati normalne odnose mora ju stisnuti uvijek i istrajno tamo gdje god moze. Drugacije ne ide. Oni bi nama i svece islavljenje blagdana uskracivali i jos misle da su sila i da to mogu raditi kao u svim propalim Jugoslavijama i kraljevinama

VL
BE
beitsche
13:42 20.08.2016.

Pa nemojmo biti naivni..Srbija se nikad nije oslobodila svog sovinizma I ideje o velikoj srbiji. .oni bi sutra opet dosli rusiti paliti ubijati I krasti. .to je njihov mentalitet

VL
IS
istri
15:35 20.08.2016.

covjek koji nasjeda na glupe provokacije ili nema sto da radi ili je jednak njima. narod te placa za konkretne stvari ne da cavrljas ko0o babe u selo.

VL
RE
realisticki
14:32 20.08.2016.

Hrvat sam, ali se pitam; Gospodin Kovač se bavi isključivo Srbijom. Svaki onaj koji zna da u svijetu ima 193, od UN priznatih država, onda se treba pitati, jeli on ministar vanjskih poslova, ministar susjedstva ili anti Vučić ministar????

VL
AR
aristip
13:59 20.08.2016.

Hrvatska prema Srbiji i posebno Vučiću mora zauzeti mnogo odlučniji stav. Treba otvoreno reći da dok je Vučić predsjednik Vlade Srbije zbog njegovih histeričnih ispada i govora mržnje prema Hrvatima i Hrvatskoj međusobni odnosi mogu biti loši ili još i gori. Svakako bi sve hrvatske nacionalne televizije (HRT, TV Nova, RTL) trebali emitirati i Vučićev govor u Glini 1995. godine i njegov govor u skupštini Srbije "za 1 ubijenog srbina mi ćemo ubiti 100...".

VL
DU
Deleted user
13:49 20.08.2016.

Vujčiću, ako će trebati bit će 10 oluji

VL
NE
Neonacionalist
14:02 20.08.2016.

Vučić je provodio velikosrpsku politiku a provodi je i dalje samo ju je prilagodio novonastalim uvijetima , svjestan je da Srbija prije svega mora gospodarski što više ojačati da bi tek onda u pogodnom trenutku u budućnosti uz povoljne okolnosti tj. izmjenu međunarodnih odnosa snaga sa potporom i zaštitom Rusije ostvario svoje velikosrpske planove.

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
16:59 20.08.2016.

Opet prijetite Srbina, i šta sada gospodine Kovač ? Otvorit ćete im još nekoliko poglavlja ili ćete konačno lupiti šakom po stolu i počet raditi svoj posao za koji ste plaćeni

VL
Avatar kravata
kravata
22:37 20.08.2016.

Zato su mu srbi i dali svoj glas ne samo njemu nikolicu i dacicu.

VL
DE
dernek
14:17 20.08.2016.

Gos.ministre nije bitno sto se vi sjecate a ako se sjecate i imate dokaze a imate ih zasto se nepodigne optuznica protiv njega zbog poticaja a agresiju itd.itd. pa lijepo izdate potjernicu za njim pa da vidimo ovih dana od svake suge iz srbije dolaze ponizavajuci istupi dok s druge strane vi govorite da je nama neprihvatljivo dok oni hapse nase gradjane na granicama njihovi zlocinci se setaju po RH kao po svom pasaluku ako nemozete nista drugo uraditi spakujte njihovog konzula i otpratite ga do granice uvedite im vize dosta nam je vise vaseg nama je neprihvatljivo uradi nesto da bude prihvatljivo.

VL
DU
Deleted user
14:05 20.08.2016.

Hvala bogu da je netko od nasih odgovorio. .Puno sam ga puta kritizirao ali sda vidim da ima M....a

VL
DU
Deleted user
16:29 20.08.2016.

Nije see Biden ispricao, samo je izrazio sucut. A ova retorika je bila prisutna i 90tih, kad se pricalo da nece Srbi pod noz opet. kako vrijeme odmice, HDZ proustashka vlada chini sve da dokaze da su Srbi 1991ve bilii u pravu. To je jedini uspjeh HDZ ustaske vlade.

VL
BL
Blizard
22:47 20.08.2016.

Vučić svoje .., koliko mi dozvolimo Vučicu on to koristi ,imamo mi vucica u Hrvatskoj i dokle ćemo to dozvoliti zavisi od vlade koju smo izabrali (primjer je Milanovićeva vlada gdje su branitelji izloženi kao glineni golubovi spremni za odstrel ) i covjek traži novi mandat ,sa tolikim prevarama kojima se služe to ce i postići , naivnost kod Hrvata skupo ćemo platiti pa i naše dolazeće generacije biti ce " obezglavljene " sto prespavasmo ovo bitno vrijeme "mi ili oni" Sto je najtragičnije na poruke iz susjedstva reagiramo mlako nezainteresirano gdje smo pustili samo jednog čovjeka Ministra Kovača da odbija cetnicke apetite i vječito podgrijavanje teze o velikoj Srbiji a već vučici naveliko igraju kolo po Hrvatskoj a mi ih zdušno i financiramo .Koliko nam triba vrimena da kažemo ovo je neovisna Hrvatska !!

VL
SE
senior
13:57 20.08.2016.

Čuna ie ova "igra" između Hrvatske i Srbije. Hrvatska odnosno ministar MNiro Kovač po dogovoru njga i Dačića uz "usrdnu" pomoć "muti" Angele Merkel i euopskih PUčana potisuje poglavlje 23 koje omogućava Srbiji nastavak približavanja ulasku u EU. Po tomm dogovoru prema Kovačovom tumačenju Srbija ć ukinuti svoj zakon kojim je sam prozvala kompetentim suditi za moguča kaznena djekla na području HRvatske. Umjesto toga Srbija pojačava progom Hrvatskih branitelja. Po viđenom ispada da je Hrvatski ministar vanjskih poslova namjerno slagao HRvatsku javnost uz pomoć Srpskog ministra "vanjskis dela" Ivice Dačića i Njemačke Kancelarke Angele Merkel i pomoć zajeničke bratske stranke europskih Pučista. Uglavnom od strane HADEZEOVCA Mire Kovača Hrvatska a prvenstveno Hrvatski branitelji su slagani i prevareni. Možda svoje prste u tome ima i novi predsjednik HDZ-ea "europljanin" Plenković tim prije što o svemu šuti i pravi se mutav.

VL
Avatar mama mia
mama mia
20:09 21.08.2016.

A ti u opće ne provodiš nikakvu politiku osim što tu i tamo nabaciš nešto kako bi smirio svoje biraće i porastao u njihovim očima inaće ništa nisi bolji od tadašnjeg ministra Jandrokovića on je bar pocrvenio kad nije znaoo odgovor a ti se samo smješkaš u prazno ili namrgodiš kako bi mislili kak si jak i odgovoran ništa od toga

VL
Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
14:04 20.08.2016.

Najnesposobniji ministar ove vlade, pas koji non stop laje a ništa ne poduzima!

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
15:06 20.08.2016.

U ove cenzorske, diktatorske antidemokratske novine nesmijem stavljat link ali potražite na youtubu ... Vučičev velikosrpski govor 95-te ,tim riječima možete potražit u tražilici a prije njega govori Šešelj istom retorikaom i sad reč il mislit kako se taj lik totalno pojanjio i sad je milo dijete je ko da pedofila pustiš iz zatvora i zaposliš u vrtići i kažeš ma ok je sad on je sasvim drukčiji, promijenio se totalno,.

VL
NE
nekiizpule
15:43 20.08.2016.

Svi su oni STARA GARDA...GAMAD koja se igra neduznim i, nazalost, glupim OVCAMA. Tu vrijedi samo ona "USE, NA SE, I PODA SE". Jadno ali i dalje istinito. TREBAMO NOVU "GARDU" koja ne misli (ali zaista ne misli) tako.PS Nisam clan niti simpatizer niti jedne stranke.

VL
DU
Deleted user
19:56 20.08.2016.

Istina je cesto bolna,i to je razumljivo.Ali je nerazumljivo,kada Kovac glumi zrtvu,i cudi se kada Srbija odgovara ostro na stvari koje Hrvatska sprovodi,i sprovodila je.Uloga Hrvatske u WWI,WW II,Ndh,logori za civile,logori gde su deca ubijana na monstruozan nacin(sto nikad,nigde u istoriji nije vidjeno).I danas,umesto da Hrvatska prizna te zlocine-ona radi upravo suprotno.Velica ih.Thompson,njegovi koncerti,njegove poruke omladini(koja u euforiji dozivljava or...zam,diveci se Juri i Bobanu,Pavelicu i slicnima.Slikanje vasih javnih ljudi pored spomenika Anti Pavelicu,docek Artukovicu,Gotovini,podizanje spomenika teroristima i ubicama...Ma lista je toliko duga,da nema svrhe dalje nabrajati.Treba li za sve ovo,mi vama da se izvinjavamo?I da vas pustimo da i dalje ispirate mozak gradjanima?Nece moci.

VL
MA
matildica
18:16 20.08.2016.

Kovaću zašto u rukavicama reci četniku da je četnik i stavi ga na popis ratnih zloćinaca u hrvatskoj

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.