Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić:

'Ne idem u Rusiju jer se protokol nije poklopio s onim što sam očekivao'

Milan Bandić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
14.10.2017.
u 15:10

Zagrebački gradonačelnik istaknuo je kako može tamo ići samo radno. Budući da radni ciklus nije zatvoren i kontakti koji su trebali biti, ne idem u Rusiju, poručio je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas kako ne ide u Rusiju ne zato što je ugradio stent, nego zato što se protokol nije poklopio s onim što je očekivao.

"U Rusiju ne idem ne zato što sam ugradio stent, nego zato što se protokol nije poklopio onako kako sam očekivao", rekao je Bandić na manifestaciji "Kesteni i portugizec na Bundeku". Dodao je kako ne želi biti putnik za Moskvu i Sankt Peterburg samo za primanja i objedovanja.

Zagrebački gradonačelnik istaknuo je kako može tamo ići samo radno. Budući da radni ciklus nije zatvoren i kontakti koji su trebali biti, ne idem u Rusiju, poručio je Bandić.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovat će idući tjedan u službeni posjet Rusiji i sastati se s predsjednikom Vladimirom Putinom. U izaslanstvu su, među ostalima, državna tajnica Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek te glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan. Bandić je u Moskvi i Sankt Peterburgu trebao razgovarati o gradskoj suradnji.

Milan Bandić
1/10

Bandić je danas na Bundeku naglasio kako je dobro te dodao da je ugradio jedan, a trebao dva stenta. Trebao sam ležati 24 sata, a ležao sam šest i pol sati, napomenuo je dodavši kako Bog uzima najbolje. 

Ja sam dobar takav nesavršen, a Bog uzima najbolje pa ću se još dugo mučiti, a sveti Petar će odlučiti, ustvrdio je.

Komentara 13

BK
branko-kockica
16:04 14.10.2017.

Već je previše udbaša u delegaciji, pa im Milan Lola Delanec više nije trebao?

NM
nemirno more
15:31 14.10.2017.

Ovaj bez KARA-HASANA ne ide nikuda. Tko ce Rusima objasnjavati sto je antifasizam.

NO
nogogaz
17:15 14.10.2017.

I u toj utakmici 1:0 za plenkovića u borbi protiv kolinde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije