Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK ZAGREBA

Bandić bio na pregledu u KBC-u: 'Nije imao moždani udar'

Gradonacelnik Milan Bandić obišao je Gradski urbani vrt Sesvete gdje je korisnicima vrtnih parcela trebao uručiti priručnik Urbano biovrtlarstvo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
19.06.2020.
u 10:29

Prije nekoliko dana hodao je uz pridržavanje suradnika.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u petak ujutro obavio je pregled u KBC-u Zagreb kako bi utvrdio svoje zdravstveno stanje, doznaje Dnevnik.hr.

Prije nekoliko dana hodao je uz pridržavanje suradnika. Iako su neki to protumačili kao da je popio čašicu previše, o čemu je progovorio i jedan od njegovih bliskih suradnika, Bandić je kasnije objasnio da je taj dan zaboravio popiti terapiju za tlak.

U sinoćenjem intervjuu za Novu TV rekao je da mu je zdravlje dobro. ''To je Milan Bandić, bit će dobro. Imao sam danas simptome kao kad sam prije 17 godina imao moždani udar, ali hvala Bogu sve je ok. Ja još uvijek imam energije za dva čovjeka'', rekao je.

Gradonačelnik nije imao moždani udar, rekla je Bandićeva glasnogovornica Ivanka Čuljak Milidrag za Večernji list, ali jest na pretragama. 

- Gradonačelnik je krenuo s pretragama i kontrolama, išao je na Rebro i nastavit će raditi pretrage. Ali nije imao moždani udar. Da ga je imao, bio bi u bolnici, a ne na otkrivanju skulpture - kazala je Čuljak Milidrag.

 

Komentara 12

SA
Saskakempa
10:47 19.06.2020.

Dakle da zakljucimo, vjerni hdzov pajda par dana nakon sto zakljucu da ima simptome mozdanog useta na rebro iz sluzbene audi limuzine, dakle ne iz hitne nego iz limuzine pri cemu mozemo zakljuciti da je u drzavnu bolnicu dosao preko reda na pregled jer da je hitno doaao bi odmah na hitni ptijem ili u kolima hitne. Ovako ovlas nestrucno rekao bi da je dijagnoza ipak bila delirijum tremens a novac poreznih potrosen na pregled bacen u vjetar.

TH
theo
10:43 19.06.2020.

bio je očigledno naroljan, da ga grabilo za herc vjerujem da bi odmah otišao na hitnu a ne par dana kasnije dok se organizam očistio od rakije...

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:40 19.06.2020.

Liste čekanja se smanjile???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije