Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O NAPADIMA NA SRBE
Povratak na članak

Milaković: Hrvatske institucije često zabijaju glavu u pijesak, ovakvo je stanje njihova krivica

I hrvatsko društvo i država se sa tim trebaju najozbiljnije suočiti, zaključuje Milaković.

Komentari 27

DU
Deleted user
12:18 25.08.2019.

U pravi je faca, trpaju glavu u pjesak na srpske provokacije iz beograda i po Hrvatskoj umjesto da jednom rjese s ratohuskackom gamadi i posalju ih di treba.

VL
Avatar Denis Plamenac
Denis Plamenac
12:22 25.08.2019.

Poraženi srpski pobunjenici svoje su protuhrvatsko djelovanje nakon Oluje preselili u Srbiju i zajedno sa svojim velikosrpskim kolegama konstatno optužuju hrvatsku državu za koješta. Oni jako dobro znaju za slabosti hrvatskog društva natisnutih oko spornih simbola iz prošlosti. Forsiranjem te problematike podjarmljuju naivne domaće ljevičare stvarajući od njih petokolonaše.

VL
MS
mala_sova
12:09 25.08.2019.

Milakoviću, a što ćemo s onim kad je tvoj ugroženo-napaćeni Srbin u Vojniću prije par godina zaklao dvojicu Hrvata?

VL
DU
Deleted user
12:35 25.08.2019.

Milakovicu znam da ti je pretesko sto zivis u drzavi hrvatskoj ..pomogao bih ti ali ne mogu nikako...

VL
Avatar transdanubier
transdanubier
12:28 25.08.2019.

zašto uopće ustupate medijski prostor ovakvim kreaturama?

VL
MA
marijaqwer
12:27 25.08.2019.

Četnici će uvijek biti ugroženi u Hrvatskoj , čak iako su u vladajućoj koaliciji ili ako im je politička stranka u Srbiji bratska sa Hrvatskim HDZ on.

VL
ST
stupstabilnostisauchaipuh
13:11 25.08.2019.

svo zlo na balkanu je zakuhala elita iz pravoslavne crkve,akademije u beogradu.......kažeš odriče se tesli porijeklo,a zašto se ovakvi ne jave kad unuk jovana raškovića objavljuje postove iz ,,srpske dalmacije,,.....kad publikacije ministarstva obrazovanja u srbiji o dubrovačkim baroknim umjetnicima govoree kao o ,,srbima katolicima,,.....kad turisti iz srbije objavljuju slike iz ,,srpskog dubrovnika,,..kad se na zvezdinim utakmicama stavlja slika popa đujića, kad se poručuje ,,dogodine u kninu,,........

VL
MA
marijaqwer
12:27 25.08.2019.

Četnici će uvijek biti ugroženi u Hrvatskoj , čak iako su u vladajućoj koaliciji ili ako im je politička stranka u Srbiji bratska sa Hrvatskim HDZ on.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
12:53 25.08.2019.

Svim Hrvatima treba dati primjerak Memoranduma 2 iz 2011. da pročitaju. Jedna od glavnih teza tamo: integraciju istočne Slavonije strogo smatrati privremenim neželjenim stanjem

VL
Avatar Django
Django
13:04 25.08.2019.

Zanima me tko su napadači na Srbe. Previše je tih slučajeva odjednom. Da nisu možda namjerno poslani provokatori? Svastičari? Da se podsjetimo, 90-tih je počelo tako da su navodno “ustaše” počele klati Srbe, a dokaz je bila porezotina britvom na vratu jednog Srbina (možda bi točnije bilo napisati - pravoslavnog Vlaha). Ispostavilo se da je tu porezotinu sam napravio, a onda je J.Rašković počeo kuknjavu o ugroženosti, počeo buniti narod što je dovelo do “balvan revolucije”, proglašenja “SAO Krajine” i u konačnici velikosrpske agresije na Hrvatsku. Sve miriše na to da su oni koji iz povijesti ništa ne nauče prisiljeni ponavljati istu. Vlasi u Hrvatskoj kukaju o ugroženosti, Srbija se naoružava do zuba, Vučić zvecka oružjem, i kao i Milošević, najavljuje nove bitke. Stoga je Milaković potpuno u pravu, ovakvo stanje je isključivo krivica hrvatskih institucija. Počinitelje treba drakonski kažnjavati, ako su “domoljubi” da dobro nauče kako su ovo sve samo ne domoljubne radnje, a ako su ubačeni ili domaći provokatori da ih se izolira i u zatvoru pošteno preodgoji i pacificira doživotno. Usput, Plenkoviću, Krstičeviću, gdje su avioni?

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
12:50 25.08.2019.

Hrvatske institucije se ne bore protiv velikosrpskog pritiska koji je itekako živ. Srbi poraz 1995. smatraju privremenim stanjem. S obzirom da institucije ne rade svoj posao, pojedinci izgube živce pa naprave ono što se nedavno dogodilo. Stoga je Milanović naa neki način u pravu.

VL
BB
Bruno_Bear1
14:42 25.08.2019.

Sve ovakve srbe bi trebalo istražiti što znaju o nestalima iz domovinskog rata i o srpskim zločincima. Oni koji znaju za zločince a prikrivaju treba ih procesuirati kao sudionike zločina i vratiti u pašaluk.

VL
DU
Deleted user
13:47 25.08.2019.

Ma zamisli? Srbe nazivaju agresorima, a djeca u Vukovar dolaze na “sat mržnje”!!!!!! Kakav obraz!

VL
DU
Deleted user
14:10 25.08.2019.

Milakoviću i ti si institucija vlasti u koaliciji sa HDZ-om a niste ništa napravili za Srbe u Hrvatskoj samo gledate svoju guzicu i naslikavate se.da ste sposobni za nešto ne bi niti dozvolili da se ovakve stvari dešavaju, a dešavaju se velikim dijelom upravo zbog vaše politike koja koketira sa beogradom koji je doveo hrvatske srbe u položaj u kavome su danas.Dok god ne shvatite da ja vaša zadaća boljitak Srba u državi Hrvatskoj i to objasnite braći u Srbiji , a ne stalni odlasci po upute od onih koji su svojim agresorskim ponašanjem započeli i zaveli narod u hrvatskoj a poslije vjerovatno po političkoj odluci ostavili ih na cjedilu i sada pričaju bajke o tome kako će oni zaštiti srbe u hrvatskoj.Onaj Vučić ne može sebe zaštitti neka se pokrije ušima i uživa s one strane Drine....a i svi kojima se sviđa...

VL
AN
Andrenilator
15:47 25.08.2019.

Nisam smio napisati šta mislim dobio odmah crveni karton Onda ću ovako Srbin je naj bolji na svijetu i možeš mu uvijek vjerovat Heroji ,hrabri i iskreni su

VL
RI
rimac444
21:00 25.08.2019.

Institucije zabijaju glavu u pijesak pred srpskim zločincima koji slobodno šeću Vukovarom i diljem Hrvatske, koji imaju zavidna politička uhljebljenja i raznim državnim i lokalnim pozicijama

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
16:08 25.08.2019.

Ne trošiti uzalud energiju ljuteći se na njihove laži i pokušaj izjednačavanja žrtve i agresora. Prihvatite da oni nikada nisu odustali od velikosrpske fašističke politike i ovo je samo jedna etapa gdje pokušavaju sanirati poraze i neuspjehe i nastaviti gdje su stali. U ovoj etapi nastoje svim silama uvesti ruske vojne baze u BiH, na puškomet od Zagreba, sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu. Jedina realna brana takvoj politici je savezništvo Hrvata i Bosanaca i ulazak BiH u NATO i EU integracije. U tajnosti se naoružavaju dok svetosavska sekta odgaja nove generacije u mržnji, još krvoločnije od one prethodne iz 90tih. Pa vidite da na sve moguće načine pokušavaju zavaditi nas i Bosance, pri čemu im, na žalost pomaže i nekolicina tvrdolinijaških idiota sa hrvatske strane, ne videći šumu od drveta. Ne vjeruj Dodiku, Vučiću, šešelku, Dači pači, pingvinu Vulinu,Tomi grobaru...pogotovo kad ti darove nose.

VL
VO
vorda400
14:12 25.08.2019.

A jel netko pomislio da su to možda baš Srbi napali Srbe da izazovu ovakve tenzije ???

VL
TT
tTony
17:00 25.08.2019.

U ovoj drzavi stvarno se isplati bit srbin imas sve povlastice pljujes po drzavi u kojoj si rodjen i niko ti nista nemoze a bit Hrvat u svojoj drzavi je zlocin .

VL
AO
ante.oreskovic75
08:54 26.08.2019.

Bili ste sretni kad je Mile Martić izjavio,zapamtit ćete vi inspektora Martića!I slijedili ste ga u zločinima!Znate li koliko vas je izginulo zbog njega i njegovih??Mi smo ga,a i vas,zapazili po tom!Zato ste onu jadnu sirotinju tjerali da bježe u Srbiju!Sad ste opet digli glavu i počinjete ponovo!Hrabro i pametno nema šta!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.