Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN MIKLENIĆ OPET NAPAO PREDSJEDNIKA MESIĆA
Povratak na članak

Miklenić: Mesić nas gura u nesvrstane i dijeli odličja komunistima

Glavni urednik Glasa Koncila vlč. Ivan Miklenić ponovno je, između redaka, napao predsjednika države Stjepana Mesića. Kritizira zbog guranja Hrvatske među nesvrstane, njegova odavanja počasti Che Guevari te dodjeli odličja komunistima zaslužnima za uspostavu hrvatske države.

Komentari 178

SM
SMITSMIT
10:23 15.10.2009.

MESIĆ STIPE... nikad čuo.Koji je to gospodin...što radi...

VL
AD
adiafora
10:25 15.10.2009.

Je li to Mesić već reagirao?! Ja kliknem \"pohvali\", a VL doda 4 minusa.

VL
PO
power123
10:27 15.10.2009.

pantagana svaka cast na komentaru!

VL
ZA
zagabria1
09:59 15.10.2009.

oduvijek sam bio za zapad i kapitalizam. Ali kad sam ustvari vidio na šta to liči, počeo sam više cijeniti socijalizam. Ne onaj naš donekle prisilni već neki bojle posložen. Svima bi nam bilo bolje. A biti nesvrstan u današnje vrijeme hipokrizije i laži uopće nije loše. EU što je to?

VL
SA
saniboj
09:59 15.10.2009.

Cini mi se da crkva malo kaki.

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
10:11 15.10.2009.

Ja neznam de on vidi NESVRSTANE...njih davno vec nema na svetskoj pol.sceni.Mesic je ok bio i ostace....Crkva se opet mesa u politiku.....sta njih zabole za Nesvrstane i bla bla neka se pobrinu za (ne)MOral unutar crkve i van nje....grade objekatt vredan 60 miliona eura kao da nema dovoljno propalih crkovnih objekata a javne supe i bednici na sve strane....

VL
LU
Lujo123
10:20 15.10.2009.

Neki bjelodano ili ne poznaju ljudsku povijest ili se poradi osobnih interesa prave kako ju ne poznaju. Ima li licemjerju kraja?!

VL
RA
ramirna
10:30 15.10.2009.

adiafora je također primjetio kako urednik ovih stranica formira ocjene kako bi on želio a ne kako mi glasujemo stvarno mi nije jasno u koju demokraciju se kunu ovi urednici i novinari samo dokazuju svoju projugoslovensku orjentaciju kako im je kerum i rekao

VL
SM
SMITSMIT
10:31 15.10.2009.

GOSPODIN MESIĆ POLAKO ODLAZI U ZABORAV... Adio vic maheru...

VL
LO
Lovel
10:36 15.10.2009.

Miklenić u pravu si ovaj put 100% !

VL
MB
mr_brown
10:40 15.10.2009.

pogledaj ga samo, iz njega izvire sama dobrota, simpatičan mi je kao i ante pavelić

VL
Avatar Jana
Jana
10:42 15.10.2009.

Napisala sam komentar ali ga admin briše. dala sam na dva komentara lošu ocjenu a dobili su dobru. Zašto?

VL
LU
lux020
11:03 15.10.2009.

Čovjek govori istinu.Zabrinjava me,međutim,način pisanja novinara VL.Kad netko kritizira,i to s argumentimam nekog lijevog političara onda se to proglašava napadom.Međutim kad neki lijevi novinar,a takvih je danas većina,nažalost,opere nekog iz Crkve,s ili bez razloga ,onda je to sasvim normalno.Pa i slijepac vidi da je to dvostruki aršin.A djeljenje odličja starim komunjarama samo je još jedan potez očajnika,pozdrav svojim drugovima iz za njega lijepih vremena.Jadno.

VL
LD
ldraskic
11:19 15.10.2009.

od hrvatskih medija nismo čuli previše o danima kada se stvarala Hrvatska, kada se živjela povijest, atentat na predsjednika jedva da je spomenut, no zato je aktualni šef države odlikovao čitav \" drvored \" komunističke elite, nekoliko preživjelih staraca koji su bili sve, samo ne istinski borci za nezavisnu hrvatsku državu, dapače, mnogi od njih tijekom povijesti ( sedamdesetih godina prošlog vijeka ) bili su na suprotnim stranama, dok su \" proljećari \" postali građani drugog reda u vlastitoj domovini, njihove karijere dobile su na svjetlosnom ubrzanju.

VL
Avatar lastan
lastan
11:06 15.10.2009.

Možete vi svi protiv crkve laprdati što god hoćete, ali to Vam je lajanje na mjesec, budući da je Crkva jedina institucija koja postoji već oko 2000 godina i koja je ispratila i Rim i Bizant i sva ostala carstva i države koje su nastajale, postojale i propale.Toliko. A udio pedofila u Crkvi odgovara udjelu pedofila u ukupnom stanovništvu,a možda i manje samo što pisanje o pedofilikma u Crkvi pali narod i prodaje novine.

VL
PO
power123
11:06 15.10.2009.

Mesić je izdajnik u rukavicama, tko ne kuži- šta ću mu ja!

VL
MB
mr_brown
11:12 15.10.2009.

ovaj bi htio hebranga sa predsjednika, obojica su jednko simpatični, istinoljupci takoreći

VL
ME
metla
11:15 15.10.2009.

Pišu vani...\"Više od 80 tajnih računa na kojima HDZ-ovci skrivaju opljačkano bogatstvo „Posljedično, najveća Sanaderova ostavština je masovna korupcija koja je paralizirala hrvatsku ekonomiju. On i njegova, HDZ-ovska elita opljačkali su javna, nacionalna dobra, bogateći se sumnjivim privatizacijskim dilovima, pronevjeromom proračunskih sredstava i primanjem mita. Postoji više od 80 tajnih računa koje drže HDZ-ovci u Austriji, a na kojima se nalazi više od 500 milijuna američkih dolara pokradenog novca. Sanader tvrdi kako je ostavku podnio „iz osobnih razloga. Međutim, hrvatski mediji špekuliraju kako bi se mogao kandidirati za predsjednika Republike na izborima krajem ove godine. Dublji razlog za njegovu ostavku ipak je nešto prljaviji: On je doživio politički neuspjeh i sada napušta brod prije nego što Hrvatska padne u ozbiljniju ekonomsku krizu uzrokovanu globalnom recesijom“, navodi kolumnist Washington Timesa u svojoj najnovijoj kolumni, od 4. srpnja ove godine. „Tašt, potkupljiv i zloban Sanader je koristio svoje ovlasti u neprincipijelnoj borbi za vlast, bogatstvo i osbni interes. Nakon što je isisao iz Hrvatske zadnju kap krvi, napušta svoju dužnost, neposredno prije nego što truplo može biti proglašeno mrtvim. To nije liderstvo, to je kukavičluk. Izdao je gotovo svaki segment hrvatskog društva“, navodi Kuhner. Hrvatska mafija ima državu „Neke države imaju mafiju, hrvatska mafija ima državu. Pod Sanaderom režim je konsolidirao svoje veze sa mračnim balkanskim podzemljem organiziranog kriminala, sumnjivih poduzetnika, sjenovitih tajnih služba i bivše komunističke nomenklature. Rezultat je kriminalna država kapitalizma privilegirane vladajuće elite koja iskorištava i ponižava većinu hrvatskih građana. Sanaderova ostavka ne bi trebala uzrokovati samo prijevremene parlamentarne izbore, nego i neovisno kazneno procesuiranje njegovih kriminalnih aktivnosti. U Americi, Bernard Madoff nedavno je osuđen na 150 godina zatvora zbog prijevare investitora. Sanader je prevario hrvatske porezne obveznike. On i svi njegovi suučesnici također bi trebali biti poslani u zatvor. To bi bio prikladan kraj njegove katastrofalne vladavine“, zaključuje Kuhner u svojoj kolumni.\"

VL
OB
-obrisani-
11:31 15.10.2009.

samo jedan post o popisu biraca...95% stanovnika su katolici..osobno sam dozivio.. Postoji jedan mali problem, zbog kojeg sam raspravljao s DZS na zadnjem popisu. naime popisivac je na jedvite jade napisao moje prezime, jer su dva . Insistirao je narao je na samo zeninom , a kad sam izjavija atesist, e to nije nikako prolazilo. Na kraju je izjavio da oni to itako prepisuju u sjedistu, pa ce on to popraviti. Sto sve skupa navodi da se podaci mjenjaju prije unosa u racunalni sustav DZS-a... ..95% Hrvata su katolici....ha ha ha ha ha ha ha

VL
MB
mr_brown
10:23 15.10.2009.

crkva je najjači hdz-ov oslonac zadnjih 20 godina, onih koji nas pljačkaju, koji su prodali sve strancima, zbog kojih ispadamo u najblažu ruku smiješni pred civilziranim svijetom, dokle više?

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.